Hobis DRIVE D 5 80 03 cseresznye 185x80 cm polcos szekrény ajtóval

Hobis DRIVE D 5 80 03 cseresznye 185x80 cm polcos szekrény ajtóval

Márka:HOBIS DRIVE
Cikkszám:348909
Elérhetőség:Rendelhető
  • 137 158Ft

  • Nettó: 107 999Ft
DRIVE Szekrények
Szekrénytest
Kínálatunkban 185, 111 és 74 cm magas, 80 vagy 40 cm széles szekrények találhatóak meg. A Drive bútorcsalád valamennyi szekrényének mélysége: 40 cm. A szekrények hátlapja 3 mm vastag, két oldalról laminált HDF lemezből készül, mely révén biztosított a szabad elhelyezés, így az irodában esztétikus válaszfalként is funkcionálhatnak.
Polcok
Az áthelyezhető polcok 18 mm vastag laminált forgácslapból készülnek. A tárolótér magassága a szabványos dosszié magassághoz igazodik. Igény szerint a polcok magassága módosítható. Nagy gondot fordítunk arra, hogy bútoraink használata biztonságos legyen, valamint hogy azok megfeleljenek a termékek biztonságával szemben támasztott követelményeknek, így a polcokat a véletlenszerű kicsúszás ellen biztosítékkal látjuk el.
Ajtók
Az ajtók ABS élvédővel és minőségi vasalatokkal készülnek, melyre élettartam garanciát nyújtunk. A tömör és üvegezett ajtókon kívül a kínálatunkban rolós szekrények is megtalálhatóak. A HOBIS Drive szekrények magas minőségét a kizárólag az Európai Unióból származó alapanyagoknak, vasalatoknak; a szerkezeti kialakításnak és gyártástechnológiának köszönheti. Abban az esetben, ha a DRIVE szekrényeket padlózatra helyezik, állítható magasságú lábak használatára van szükség. Az ár nem tartalmazza a 3 vagy 5 cm magas állítható lábakat, ezért – ezeket igény szerint – külön kell megrendelni.
Szerelés
A HOBIS Drive szekrénycsalád széles elemválasztékkal rendelkezik. A széles kínálat számtalan elrendezésre ad lehetőséget, így igényeiknek, elképzeléseiknek megfelelően tudják kialakítani irodájukat.
A szekrényeket szétszerelt állapotban, biztonságos csomagolásban szállítjuk, melyekhez jól áttekinthető, a szerelést megkönnyítő és meggyorsító szerelési útmutatót mellékelünk.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles