Biobrill Öko 750ml vízkőoldó és tisztítószer

Biobrill Öko 750ml vízkőoldó és tisztítószer

Márka:BRILLIANCE
Cikkszám:320114
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 1 618Ft

  • Nettó: 1 274Ft
BioBrill® ÖKO Vízkőoldó és tisztítószer használati utasítás

A BioBrill® ÖKO Vízkőoldó és tisztítószerrel gyorsan és hatékonyan lehet eltávolítani a makacs vízkövet. Ugyanakkor nem marja meg a króm felületeket. Szulfát-, nitrogén,- halogén, – és foszfát mentes, szerves savból és növényi alapanyagokból készült tisztítószer, amit egy szintén növényi alapanyagból előállított, többször újrahasznosítható flakonba csomagoltunk. Így elsőként a piacon egy valódi ÖKO terméket sikerült létrehoznunk, kompromisszumok nélkül. Semmilyen állati származékokat nem tartalmaz, illetve állatkísérleteket sem végeztünk a termékünk kifejlesztéséhez.

Felhasználás:
A termék felhasználásra kész, így az hígítás nélkül azonnal felhasználható. Fújja be a kezelni kívánt felületet, majd várjon legalább 5 percig. Ez után alaposan öblítse le a felületet, majd törölje szárazra.

GREEN PLASTIC flakon
Egy új generációs csomagolóanyag, ami nagymértékben hozzájárul a légkörben lévő széndioxid csökkentéséhez, hiszen nem tartalmaz semmilyen fosszilis, azaz kőolaj vagy földgáz származékokat. 100%-ban növényi eredetű, tartós, vegyszerálló műanyag, amiben tisztítószereket biztonságban lehet tárolni. Használat után szokásos módon újrahasznosítható.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles