Hecht 300 300 W elektromos szegélynyíró

Hecht 300 300 W elektromos szegélynyíró

Márka:HECHT MOTORS
Cikkszám:240285
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 9 789Ft

  • Nettó: 7 708Ft
"Termékinformációk:

A Hecht 300 elektromos bozótvágó rendkívül könnyű és praktikus eszköz fű és gyomok vágására.

A trimmer 300 wattos motorral rendelkezik, és a menetes orsó sebessége nagyon erős, 13 000 fordulat / perc sebességnél . Megbízhatóan és hatékonyan kivághatja a gyomokat virágzásuk és elterjedésük előtt, a gyepszéleket ápoltan tarthatja, és lerövidítheti a füvet a fák körül, a sövények alatt vagy az árkok mentén. Ez a kefevágó nem hagy cserben és rendkívül tartós. Ezt többek között az elektromos motor jó szellőztetése biztosítja.

A cérna orsót automatikusan nyomon követi, finoman kopogtatva a padlón . Ezt a bozótvágót legfeljebb 1,2 mm átmérőjű zsinórral kell használni . A szállítási terjedelem része a munkafonal orsó . Az elektromos működésnek köszönhetően a kasza nem fogyaszt benzint, nem igényel olajat, károsanyag-kibocsátás és karbantartás nélkül . A fogantyúk ergonomikusak és csúszásmentesek . Tehát az elektromos kasza mindig biztonságos a kezében.

Alacsony, mindössze 1,4 kg-os súlyának köszönhetően fáradtság nélkül dolgozhat az elektromos kerti szerszámmal. A Hecht 300 nagyon robusztus és nagyon tartós a kiváló minőségű műanyag háznak köszönhetően. Az ultramodern kialakítás az elektromos kerti trimmerünk további pluszpontja. A modern technológiát és a letisztult formatervezést a Hecht egyetlen elektronikus eszközében egyesítik.

A Hecht bozótvágó vágási köre 220 mm . Ezzel a munkaszélességgel pontosan dolgozhat . A porvédővel tartja repülő újságkivágások el a felhasználó, és így megvédi őt a sérülések és szennyeződések. Az elektromos kasza vékony és helyet takaríthat meg a kerti házban vagy a garázsban más kerti szerszámokkal együtt.

Műszaki adatok:

Elektromos: Igen
Névleges feszültség (V) / frekvencia (Hz): 230 - 240 V (AC) / 50 Hz
Dupla menetvágó kör: 220 mm
Menetvastagság: 1,2 mm
Súly: 1,4 kg
Hosszúság: kb. 1050 mm
Szélesség: kb. 230 mm
Magasság: kb. 200 mm
Energiafogyasztás: 300 W
"

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles