Zelmer ZCG7425 rozsdamentes acél kávédaráló

Zelmer ZCG7425 rozsdamentes acél kávédaráló

Márka:ZELMER
Cikkszám:354830
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 13 867Ft

  • Nettó: 10 919Ft
Termékinformációk:

A Zelmer ZCG7425 kávédarálóval néhány másodperc alatt ledarálhatja a kávébabot. A tartály űrtartalma 50g szemes kávé. A daráló 150W teljesítményű, aminek köszönhetően bármilyen kávébabot könnyedén darálhat vele. A készülék használatának köszönhetően élvezheti a frissen őrölt szemekből készült aromás kávét. Tapasztalja meg a kávé illatát és ízét, amelyet Ön készít – az elejétől a végéig.

Biztonsági nyomáskapcsoló a fedélen
A készülék indítása egyszerű és biztonságos. Csak nyomja meg a fedélen lévő kapcsolót és kezdődhet a darálás. Amikor a szemvseméretet megfelelőnek találja, csak engedje fel a gombot és kész a frissen őrölt kávé.
A fedélen elhelyezett indítógomb maximális biztonságot nyújt, mert a fedél helyére kerülése nélkül a készülék nem indítható el.

Rozsdamentes acél penge
Az aprító penge nagyon jó minőségű rozsdamentes acélból készült. Pillanatok alatt hatékonyan darálja össze a készülékbe helyezett ételt. A darálás finomságát a darálás idejének megválasztásával lehet befolyásolni. A hosszabb idejű darálás finomabb szemcseméretet eredményez.

Rozsdamentes acél belső tér
A készülék tartálya rozsdamentes acél, ami higiénikus, könnyen tisztítható és megvédi a készüléket a korróziótól. Egyszerűen, egy nedves ruhával tisztára törölhető.

Rozdamentes acél ház
A Zelmer ZCG7425 rozsdamentes acél burkolattal készült. Ennek köszönhetően tartós, higiénikus és könnyen tisztán tartható. A rozsdamentes acél burkolat esztétikus külsőt is biztosít a készüléknek, amely így minden konyhába kitűnően illeszkedik.

- 150 W teljesítmény
- 50 g tartály kapacitás
- Higiénikus és esztétikus rozsdamentes acél ház
- Rozsdamentes acél tartály és penge
- Csúszásmentes biztonsági gumilábak
- Biztonsági kapcsoló a fedélen
- Méret: 10,5 x 10,5 x 18,5 cm

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles