Sencor SWK 2300BK 1,2l fekete üveg vízforraló

Sencor SWK 2300BK 1,2l fekete üveg vízforraló

Márka:SENCOR
Cikkszám:349070
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 8 050Ft

  • Nettó: 6 338Ft

SWK 2300BK VÍZFORRALÓ

A Sencor SWK 2300BK stílusos vízforraló kiváló kombinációja az eleganciának és a praktikusságnak. A maximális kapacitása 1,2 liter és az anyagát tekintve kiváló minőségű hőálló borszilikát. A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegíti a vizet.

HATÉKONY MŰKÖDÉS, 1,7 LITERES TÉRFOGATTAL

Az SWK 2300BK vízforraló 1,2 literes maximális kapacitással rendelkezik. Ideális választás 1-2 fős háztartásokba. A hatékony és gyors melegítést a 2200 W teljesítmény garantálja. Ennek köszönhetően nem kell sok időt várni, hogy kedvenc italára.

MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS

A boroszilikát üveget terheléses laboratóriumi környezetben és az autóiparban egyaránt gyakran használják. Készülékeink gyártásához a maximális tartósság és élettartam elérése érdekében használjuk fel. A vízforraló alja rozsdamentes SUS 304 acélból készült. A kiváló minőségnek köszönhetően minimálisra csökkenti a kalcium lerakódások képződését az egyszerű karbantartás érdekében. Az speciális fűtőspirál a rozsdamentes acél aljzat alá került beépítésre, biztosítva tartós és egyenletes működést.

KÖZPONTI STRIX CSATLAKOZÓ

Egy apróságnak tűnik, de a kényelem és biztonság szempontjából fontos szerepet tölt be a központi 360°-os STRIX csatlakozó, aminek köszönhetően a hosszú élettartam és egyben a legjobb minőség garantált. Fontos megjegyezni, hogy ennek a kialakításnak köszönhetően, teljesen mindegy milyen irányból, helyezi vissza a készüléket, nem kell feleslegesen forgatni, mindig tökéletes helyre kerül.  Ezenkívül a csatlakozót többszörös biztonsági védelem védi.

KIVEHETŐ SZENNYEZŐDÉS- ÉS VÍZKŐSZŰRŐ

A Sencor vízforralók egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lettek felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. Szinte minden Sencor vízforraló vízszint jelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget. Egyes modellek esetén akár a vízforraló mindkét oldalán megtalálható.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A 3 legfontosabb biztonsági tulajdonság a következő:
Túlmelegedése elleni védelem, víz nélküli bekapcsolás esetén
Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
Automatikus kikapcsolás a talpról való levétel után

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles