Philips Sonicare ProtectiveClean Series 4300 HX6803/04 szónikus világoskék elektromos fogkefe

Philips Sonicare ProtectiveClean Series 4300 HX6803/04 szónikus világoskék elektromos fogkefe

Márka:PHILIPS
Cikkszám:193363
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 25 493Ft

  • Nettó: 20 074Ft

Tisztább fogak, kíméletesen.

Akár 7-szer több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe

  • Beépített nyomásérzékelő
  • 1 üzemmód: Clean - 2 intezitás
  • 1 BrushSync funkci

A kézi fogkefékhez képest akár 7-szer hatékonyabb lepedékeltávolítás

A sűrűn elhelyezkedő, kiváló minőségű sörték akár 7-szer több lepedéket távolítanak el, mint egy kézi fogkefe. A speciálisan görbített, erős sörtékkel pedig gyerekjáték a száj hátsó részében található fogak elérése.

Gyengéd és biztonságos az érzékeny területeken, illetve fogszabályzó és fogászati kezelések esetén is

Biztos lehet abban, hogy biztonságos a fogmosás: szónikus technológiánk alkalmazható fogszabályzó, tömés, korona és héj esetén is, emellett elősegíti a fogszuvasodás megelőzését és a fogíny egészségének megőrzését.

A Philips Sonicare továbbfejlesztett szónikus technológiája

A Philips Sonicare továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lepedéket a kivételes mindennapos tisztaságért.

Túl erős rányomás esetén figyelmeztet

Lehet, hogy Ön nem veszi észre, ha túl erősen mos fogat, de nyomásérzékelővel ellátott elektromos fogkeféje igen. Ha túl nagy nyomást fejt ki az ínyre, a fogkefe pulzáló hangot ad, mely arra figyelmezteti, hogy csökkentse a nyomást.

Összeköti az intelligens fogkefemarkolatot és az intelligens kefefejeket

A mikrochip technológia észleli és szinkronizálja az intelligens kefefejet az intelligens markolattal. Az intelligens markolat és az intelligens kefefej tökéletes párost alkot, lehetővé teszi az intelligens csere-emlékeztetőt.

Mindig tudni fogja, mikor cserélje ki a fogkefefejet

Minden fogkefe elhasználódik egy idő után. Azonban a BrushSync technológiánk nyomon követi, hogy mennyi ideje használja a fogkefefejet, és hogy milyen erős nyomást fejt ki. Ha itt az idő a cserére, a markolaton egy jelzőfény, illetve egy rövid hangjelzés figyelmeztet erre. Így biztos lehet abban, hogy fogkeféje jó munkát végez.

Nagyszerű módszer arra, hogy megszokja új fogkeféjét

Amikor valami újba fogunk, eltarthat egy kis ideig, amíg hozzászokunk. Bevezető programunk segítségével új fogkeféje első 14 használata során lehetősége van fokozatosan és gyengéd lépésekben növelni a fogkefe tisztítóerejét.

Alapos fogmosásra ösztönöz

A QuadPacer jelez, amikor optimális időt töltött a szája egy adott részének tisztításával, a SmarTimer pedig jelzi, hogy mikor telt le a fogmosáshoz ajánlott két perc.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles