Sencor SRV 2230TI szürke-fekete száraz-nedves robotporszívó

Sencor SRV 2230TI szürke-fekete száraz-nedves robotporszívó

Márka:SENCOR
Cikkszám:349075
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 80 665Ft

  • Nettó: 63 516Ft

SRV 2230TI ROBOTPORSZÍVÓ

A Sencor SRV 2230TI robotporszívó ideális választás szőnyeg, fapadló, parketta, linóleum, padló csempe tisztítására. Segítségével a takarítás gyors és egyszerű, akár távvezérlő segítségével képes dolgozni. Lehetőség van időzítéses takarítás beállítására is. Két szélső forgókefével lett felszerelve, így a sarkokat is tökéletesen tisztítja. A kerék elakadása esetén automatikusan kikapcsolja önmagát. A működését egy 2600 mAh Li-Ion akkumulátor biztosítja, amellyel a porszívó akár 90 percig is üzemeltethető egyetlen töltéssel. Akkumulátor lemerülés esetén a készülék automatikusan visszatér a töltőegységhez.

HAT KÜLÖNBÖZŐ TISZTÍTÁSI MÓD

A választható 6 különböző üzemmóddal mindenféle padlót és alacsony szálú szőnyeget porszívózhat. A méreteinek köszönhetőan ideális választás a bútorok, az ágyak és heverők alatti porszívózáshoz. A beépített első és hátsó infravörös érzékelők megakadályozzák, hogy leessen a lépcsőn vagy neki ütközzön különböző dolgoknak. Észlelés esetén egyszerűen megkerüli a tárgyakat, vagy más takarítási útvonalat választ. 2 cm magas szőnyegek és 1 cm magas küszöb se jelent neki problémát.


1. Automata üzemmód

Ideális választás a rutin szerű takarításhoz, amikor hatékonyan kombinálja az útvonalakat a legjobb eredmény elérése érdekében.

2. Spirális tisztítási mód

Minden otthonban vannak helyek, ahol több szennyeződés halmozódik fel, például egy konyha. Automatikusan a maximálisra növeli a szívóerőt, és elkezdek körbe futni a piszkos területen.

3. Véletlenszerű irányú mozgásmód

Szabadon választ irányokat, hogy valóban végig tudjon menni minden egyes helyszínen.

4. Tisztítási falak mentén üzemmód

Szisztematikusan a falak mentén történik a tisztítás. A sarkokat, széleket a beépített két oldalkefe segítségével közvetlenül a központi szívófej alá sepri a szennyeződéseket.

5. Cikcakk tisztítási mód

A cikk-cakk mozdulatos takarítási mód ideális nagy területek porszívózására, ahol viszonyleg kevesebb bútor és akadály található.

6. Maximális teljesítmény mód

Hatékony tisztítás, maximális szívóerővel.

VEZÉRLÉS KÖNNYEN ÉS EGYSZERŰEN

Számos tartozékok között meg fog találni egy távirányítót is. Ezzel kényelmesen beállíthat minden funkciót és módot anélkül, hogy fel kellene kelnie az a fotelből vagy ágyból.

PORSZÍVÓZ, FELMOS ÖNÁLLÓAN

A csomagolás részét képezi egy antisztatikus portörlő, amely felmosóként is szolgál. Két különböző típusú tartály került beszerelésre, az egyik összegyűjti a szennyeződéseket a másik víztartályként szolgál.
Amikor a víztartály fel van töltve és a felmosófej is fel van szerelve, akkor a készülék elkezdi a porszívózást és ezzel egyidejűleg a padló felmosását is a legjobb eredmény érdekében.

VISSZA A TÖLTŐÁLLOMÁSBA

A csomagolásban található töltőállomás a robotporszívó kiindulási és végpontja egyaránt. A takarítási folyamat végeztével, vagy abban az esetben, ha az akkumulátor szint már nem elég a takarításhoz, a készülék automatikusan visszamegy a töltőállomásra, és megkezdi a töltést.

ÁLLÍTHATÓ TAKARÍTÁSI IDŐ

Ha szeretne munkából egy tiszta és rendezett otthonba szeretne megérkezni, akkor egyszerűen állítsa be a takarítás dátumát, idejét és válassza ki a kívánt üzemmódot. Ennyire egyszerű.

NINCS TÖBB TÜSSZENTÉS A HEPA SZŰRŐNEK KÖSZÖNHETŐEN

A legjobb választás az allergiában szenvedők részére! A HEPA szűrővel a legkisebb porszemcséket is felfogja. A szűrő könnyen eltávolítható és mosható, csakúgy, mint a tartály, amelyben az összes szennyeződést összegyűlik.

ERŐS KAPACITÍV AKKUMULÁTOR

Nagy kapacitású, prémium minőségű LG Li-Ion akkumulátor akár 1,5 órányi folyamatos tisztítást tesz lehetővé.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles