Midea M7 fekete száraz-nedves takarítórobot

Midea M7 fekete száraz-nedves takarítórobot

Márka:MIDEA
Cikkszám:344355
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 127 571Ft

  • Nettó: 100 450Ft
Termékinformációk:

A Midea M7 tisztítórobot:
A Midea terméke egy 2 az 1-ben készülék. Felporszívózással és felületmosással rendelkezik, így időt takaríthat meg. Az 55 W-on működő motor és az akár 4000 Pa szívóteljesítmény hatékonyan gyűjt mindenféle szennyeződést a portól a hajig és a hajig. Az LDS NaviPolaris lézertechnológia pontos térképet készít otthonáról anélkül, hogy kihagyná vagy megismételné az útvonalat. Az M7 akár 20 mm magas akadályokat is legyőz, és akár 160 percet is képes futni egyetlen töltéssel.

Por- és foltmentes felületek:
Az M7 alaposan megtisztítja a padlót, eltávolítja a foltokat és az allergéneket. Sőt, a tisztítandó felület típusától függően önállóan is beállíthatja a kiadagolt víz mennyiségét 1 és 3 között.

Hatékony a szennyeződések ellen:
A készülék 4000 Pa Nidec kefe nélküli motorral rendelkezik, így az egyik legerősebb porszívó a piacon! A jobb teljesítmény érdekében új szoftvereket és algoritmusokat is tartalmaz. Könnyedén felszívja a hajat, a szőrt vagy a port. A szívóerőt is módosíthatja, ha 3 szint közül választhat.

Növeli a teljesítményt a szőnyeg tisztítása során:
A készülék automatikusan a maximális értékre növeli a szívóteljesítményt, hogy alaposan eltávolítsa a szőnyegszálakban megmaradó port. A V-alakú kefe kialakítása megakadályozza, hogy a haj beleakadjon a kefébe, és ideális a kényes felületek tisztítására is. Ezenkívül az oldalkefék megszabadítják a repedésekből származó szennyeződéseket, így a felület makulátlanul tisztává válik.

LDS NaviPolaris lézeres navigációs rendszer:
A robot a NaviPolaris navigáció segítségével készíti el a lakás pontos tervét. Ennek eredményeként a készülék nem véletlenszerűen mozog a szobákban, hanem egy általa kialakított útvonalon, ahol egy centimétert sem hagy ki, és ugyanazokon a területeken ismétli a tisztítást. Ezenkívül az M7 sötétben is működik.

Intelligens érzékelők:
Az ütközésgátló érzékelők használata lehetővé teszi az M7 számára, hogy elkerülje az akadályokat és szabadon mozogjon bármilyen felületen. Így nem kell attól tartanod, hogy a robot lezuhan a lépcsőn, vagy bútorokba ütközik. Sőt, ha a tisztítás során lemerül az akkumulátor, a készülék magától talál egy töltőállomást, hogy megújítsa az áramot.

Az M7 működésének vezérlése távolról:
Az alkalmazás lehetővé teszi az M7-ben rejlő lehetőségek teljes kihasználását. Kiválaszthatja például a tisztítandó teret, vagy megtervezheti a porszívózandó helyiségek sorrendjét. A készülék több emelet alaprajzát is megjegyzi, így nagyobb otthonokban is jól fog működni. A gyereked alszik, és nem akarod felébreszteni? Állítson be egy virtuális falat, hogy kizárja a kiválasztott területet a tisztításból.

A dobozban:
- Takarító robot
- Oldalkefék x2
- Felmosó betét
- Töltő állomás
- HEPA szűrő
- Tápkábel

- Munkaidő akár 160 perc
- Az akkumulátor kapacitása 5200 mAh
- Ütemező funkció Igen
- Portartály űrtartalma 450 ml
- Szívóteljesítmény 4000 Pa
- Névleges teljesítmény 55 W
- Névleges feszültség 14,4V
- Alkalmazás M-SmartLife APP
- Fekete szín
- Súlya 3,4 kg
- Méretek 350 x 350 x 97 mm

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles