Sencor SHS 0850BK fekete-rózsaarany hajsütővas

Sencor SHS 0850BK fekete-rózsaarany hajsütővas

Márka:SENCOR
Cikkszám:349038
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 590Ft

  • Nettó: 8 339Ft

SHS 0850BK HAJCSAVARÓ

A Sencor SHS 0850BK kúp alakú hajformázóval természetes hullámokat hozhat létre a 13-25 mm átmérővel rendelkező sütőhengernek köszönhetően. A fejlett kerámia bevonatú sütőhenger biztosítja a tökéletes eredményt minden alkalommal! Lehetősége van 5 különböző hőmérséklet közül kiválasztani az Önnek megfelelőt. Az égési sérülések elkerülése érdekében a készülék csúcsa mindig hideg, biztonsági zárral rendelkezik, valamint automatikusan kikapcsol egy óra elteltével.

EXTRA SIMA KERÁMIA FELÜLET

Azon hajsütővasak közé tartozik, amelyek gyengéden mégis gyorsan göndörítik a hajat. Az ápolt és fényes frizuráról az extra sima DeepBlack kerámia bevonat gondoskodik.

5 KÜLÖNBÖZŐ HŐMÉRSÉKLET

A Sencor mindig tudja, hogyan tegye könnyebbé az irányítást az Ön számára, és hogyan lepje meg. 5 különböző hőmérséklet fokozat közül választhatja ki a hajának éppen megfelelőt. A megfelelő göndörítési hőmérséklet függ a haj struktúrájától és tulajdonságaitól. Ha a hőmérsékletet rosszul állítja be, akkor a haja törékeny és száraz lehet. Finom és törékeny, vagy festett haj esetén alacsonyabb értékre állítsa be. Normál, sűrű és vastag haj esetén a hőmérsékletet magasabb értékre is beállíthatja.

MINDÖSSZE EGY PERC ÉS HASZNÁLATRA KÉSZ

Az idő megtakarítása érdekében ez a termék gyors fűtőrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a hajsütővas akár egy perc alatt felmelegedjen a kívánt hőmérsékletre! Ez az üzemmód tehát jelentősen felgyorsítja a fürdőszobai rutint. Amint a készülék készen áll a használatra, a bekapcsolást jelző LED folyamatos világításával jelzi az Ön részére.

FORGÓKÁBEL

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelnek köszönhetően nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A Sencor SHS 0850BK hajformázó biztonságos eszköz. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A hajsütővas az integrált állványra helyezhető, melyben könnyen felmelegszik, ugyanakkor a készüléket használat után az állványban hagyhatja kihűlni.

CSOMAG TARTALMA

  • Hajformázó készülék

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles