Sencor SCB 6150SS-EUE3 ezüst-fehér elektromos aprító

Sencor SCB 6150SS-EUE3 ezüst-fehér elektromos aprító

Márka:SENCOR
Cikkszám:349026
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 18 241Ft

  • Nettó: 14 363Ft

SCB 6150SS-EUE3 APRÍTÓ

A Sencor SCB 6150SS 4 titánból készült pengével ellátott élelmiszer aprító készülék. Különféle húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket, fűszernövényeket vagy akár dióféléket apríthat. Kiválóan alkalmas pürék vagy bébiételek elkészítésére továbbá a habverő fejnek köszönhetően tökéletes állagú majonéz, krém vagy hab készíthető. Az 1,5 literes térfogatú üvegedény gond nélkül mosható mosogatógépben is. A csúszásgátló talpak biztosítják a stabil munkavégzést.

4 KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TITÁN PENGE

A lehető legprecízebb vágást a 4 titánból készült vágópenge biztosítja. Az éles pengék megbirkóznak szinte minden összetevővel, legyen az hús, zöldség gyümölcs stb. De lehetőség van dió és különféle megvak aprítására is.

KIVÁLÓ HÁZISZÓSZÓK

Készítse el saját házi "kézműves" szószait, legyen egy majonéz vagy akár egy tatármártás. Sőt ízletes pürék és még bébiétel is pillanatok alatt elkészíthetők. Az esti filmhez kiváló salsa szószt készíthet.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A Sencor aprító egyik legnagyobb előnye az egyszerű karbantartás. Az aprító penge és a tál könnyen szétszedhető és akár mosogatógépben is elmosható.

HÁROMSZOROS VÉDELEM ÉS KÖNNYŰ KARBANTARTÁS

A motor csak akkor indul el, ha a készüléket megfelelően összeszerelték. Beépítésre került egy automatikus kikapcsolás funkció is, amikor eltávolítják a fedelet vagy amikor a motor túlmelegszik. Csúszásmentes lábak mindig stabil működést garantálnak. És minden bizonnyal örömmel fogja hallani, hogy a kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles