Gardena Basic 8200 tiszta vízhez merülőszivattyú

Gardena Basic 8200 tiszta vízhez merülőszivattyú

Márka:GARDENA
Cikkszám:311770
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 28 488Ft

  • Nettó: 22 432Ft
Termékinformációk:

Praktikus merülőszivattyú, ami nagyon megéri az árát.
A GARDENA Merülőszivattyú tiszta vízhez 8200 robusztus és praktikus elektromos szivattyú; ideális tiszta vagy enyhén szennyezett víz leszívásához, át- és kiszivattyúzásához. Ha rugalmas merülőszivattyút keresel, ez a gép nagyszerű választás számtalan felhasználásra. Ezt a kompakt szivattyút kül- és beltéri felhasználásra terveztük úszómedencékhez, esővíz-tartályokhoz, emésztőkhöz és elárasztott pincékhez.
A GARDENA Merülőszivattyú tiszta vízhez 8200 szabályozható úszókapcsolóval van ellátva, amely megakadályozza a szárazüzemet és biztosítja a szivattyú hatékony és biztonságos használatát. A folyamatos üzemről a szabadalmaztatott csatlakozás gondoskodik, a maximális sekélyre szívás elérése érdekében.
Számos funkcionális tulajdonsággal bír: a 4 mm-es sekélyre szívási képességgel gyakorlatilag az összes nemkívánt vizet elszívja, és a 10 méteres elektromos kábellel a szivattyú akár 6 méteres mélységben is hatékonyan működik.
A szivattyú kiválóan mozgatja a majdnem tiszta vizet A-ból B-be, például esőgyűjtő hordóból az öntözés helyére a kertben. Gyerek- vagy úszómedence feltöltéséhez és leeresztéséhez is gyors és hatékony segítséget nyújt. Ez az univerzális merülőszivattyú nem csupán kültéren használható, de bevetheted bármilyen háztartási árvíz esetén; nem kell aggódnod a kiöntött mosógép vagy az elöntött pince miatt (5 mm szemcseátmérőig).
A GARDENA megbízható piacvezető 40 évnyi tapasztalattal a szivattyútervezés és -gyártás területén. Ez a szivattyú tökéletes alkalmi használatra és nagyon megéri az árát.

További információ:
Teljesítmény: 250 W
Max. szállított vízmennyiség: 8200 l/h
Max nyomás: 0.5 bar
Max. merülési mélység: 6 m
Max. szállítási magasság head: 5 m
Folyadék max. hőmérséklete: 35 fok
Kábel hossza: 10 m
Tápkábel típusa: H05 RNF
Elektromos védelmi osztály: IP X8

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles