Gardena 11410-20 ClickUp! erkély-csatlakozó

Gardena 11410-20 ClickUp! erkély-csatlakozó

Márka:GARDENA
Cikkszám:342659
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 9 789Ft

  • Nettó: 7 708Ft
A ClickUp! A Gardena BalconyClamp segítségével a városi kertészek most megtapasztalhatják az innovatív ClickUp-ot! egész évszakos életmód rendszer az erkélyükön is. 
A népszerű ClickUp! A fogantyút a praktikus One-Click csatlakozás is jellemzi, így bármelyik ClickUp! díszítőelemek az állványelemre. 

A nagy rögzítőcsavarnak köszönhetően a BalconyClamp gyorsan és egyszerűen rögzíthető az erkélyre. Adjon egyedi hangulatot erkélyének, ha meghitt hangulatot teremt a ClickUp-pal! WindLight, vagy hozzon létre egy oázist a madarak számára, ahol megtisztíthatják tollaikat és frissítő fürdőt vehetnek a ClickUp segítségével! Madárfürdő. Függetlenül attól, hogy melyik mellékletet (például ClickUp! TorchFireplace, ClickUp! FlowerBowl vagy ClickUp! BirdFeeder) használja az erkély díszítésére, a kapcsolat mindig stabil és ingadozásmentes. A bilincs alkalmas vízszintes, négyzet alakú erkélykorlátokhoz 1-6 cm-ig és kerek átmérőig 5 cm-ig, ezért szinte minden erkélyen elfér. A ClickUp! A BalconyClamp kiváló minőségű anyagokból készült, így robusztus, UV-stabil és időjárásálló.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles