Fujifilm Instax Mini LiPlay fekete hibrid fényképezőgép

Fujifilm Instax Mini LiPlay fekete hibrid fényképezőgép

Márka:FUJIFILM
Cikkszám:211053
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 67 361Ft

  • Nettó: 53 040Ft

Új generációs, hangrögzítési képességgel rendelkező instax! Rögzítse az emlékeit instax képre hangüzenettel

Támogatja a bankkártya méretű filmeket. A modell az „instax” kamerák családjának egy új tagja, mellyel azonnal élvezheti a fotónyomatokat. A fényképezőgép fő egysége a legkisebb és legkönnyebb az instax sorozat történetében. Ugyanakkor a fényképezőgép olyan új funkciókat kínál, mint például a „Sound” funkció, amely hangüzenetet vagy más hangadatokat közvetít a fotónyomtatásban szereplő QR kód formájában, valamint a „ Közvetlen nyomtatás funkció, hogy okostelefonjáról képeket nyomtasson instax filmre – még több szórakozást kínálva.

 

Az új „LiPlay” egy hibrid instant fényképezőgép, amely lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép hátoldalán lévő LCD monitoron keresztül ellenőrizze az eszközön rögzített fényképeket, és kiválassza a nyomtatni kívánt képeket. A fényképezőgép „Sound” funkciója legfeljebb tíz másodperces hangfelvételt képes rögzíteni. A funkció átalakítja a hangadatokat egy QR-kódba, és a kódot hozzáadja a fotóhoz, amellyel együtt kinyomtatja. A hangot egy okostelefonon lejátszhatja a kinyomtatott QR-kód szkennelésével. Így olyan fotót készíthet, melyhez tartozik egy leírás a képen látható jelenetről.

A fényképezőgép egy „közvetlen nyomtatás” funkcióval is rendelkezik, amely egy okostelefonnal készített fotót a LiPlay kamerához továbbítja kinyomtatásra. Könnyedén kinyomtathatja kedvenc képét az okostelefonjáról, és megoszthatja őket barátaival. Hogy a fényképfelvétel könnyen elvégezhető legyen, a fényképezőgép egy „Távoli felvétel” funkciót is kínál, így akár okostelefon funkciót is használhat a zár kioldásához, miközben Ön távol áll a kamerától.

A fényképezőgép teste kifinomult és stílusos. Kompakt és könnyű kialakítása miatt könnyen magával viheti. Az alapműveletekhez tartozó gombok és tárcsák, mint például a zárkioldás és a „Hang” funkció, fejlett működtetést kínálnak. Kiemelt figyelmet fordítottak a kamera textúrájának tökéletesítésére.

A fényképezőgép három színben elérhető, amelyek mindegyike különböző felületi megjelenésű, például dombornyomott vagy sima felület.

Főbb jellemzők

“instax mini LiPlay”
Az instax sorozat történetének legkisebb és legkönnyebb hibrid instant kamerája
A LiPlay egy rendkívül hordozható hibrid instant kamera, digitális technológiával. A fényképezőgép hátulján lévő 2,7 hüvelykes LCD-kijelző lehetővé teszi, hogy fényképeket készítsen miközben ellenőrzi a kijelzőt, és kiválassza a nyomtatni kívánt képeket. A fényképezőgéppel az expozíciókompenzáció alapján ellenőrizheti a fénybeállítást, és hat szűrőt is biztosít a fényképek feldolgozásához, pl. szépia vagy fekete-fehér, különböző megjelenítéseket kínálva.

Hang funkció

A fényképezőgép hangfelvételi képessége azt jelenti, hogy akár 10 másodpercnyi hangot is rögzíthet. A funkció a hangadatokat átalakítja egy QR-kódra és rányomtatja a fotóra. Olvassa be a QR-kódot egy okostelefon QR-kódolvasójával, és játsza le az audio üzenetet. A fénykép rögzített üzenettel történő nyomtatása lehetővé teszi, hogy megmutassa érzéseit, így a jelenet emlékezetesebbé válik. Akár lefényképezhet egy strandot, és csatolhatja a hullámok hangját egy olyan nyomat létrehozásához, amely emlékezteti Önt a fényképezett helyre, így az értékes pillanat igazán emlékezetes marad.

Szkennelje a QR-kódot az okostelefon QR-kódolvasójával a hang lejátszásához.

Közvetlen nyomtatás

A fényképezőgép okostelefon-nyomtatóként való használatához. Az okostelefonon tárolt képek nyomtatáshoz Bluetooth segítségével áthelyezhetők a fényképezőgépre. A képek átvitele előtt nagyíthatja vagy forgathatja is a képeket.

Távoli felvétel

Képek készítése a fényképezőgéptől távolról. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egy okostelefon művelettel oldja ki a zárat, miközben távol áll a kamerától. A távoli felvételek a helyszínen is kinyomtathatók. Ez a funkció különösen hasznos csoportképhez vagy egy dinamikus hatás eléréséhez, ha magas vagy alacsony szögből készít fényképeket.

Stílusos keretek

A fényképezőgép előre telepített tíz kerettel rendelkezik, amely a kép készítése közben vagy utána is kiválasztható, így azok a képben kerülnek kinyomtatásra. Töltse le az „instax mini LiPlay” okostelefonalkalmazást (ingyenes), hogy élvezze a 20 további keretet, így azok teljes száma 30 is lehet.

Stílusos kameraváz

 A fényképezőgép testének egyszerűsített alakját a három színváltozat mindegyikének eltérő felülete egészíti ki, a tapintási érzetetét is figyelembe véve. A Stone White változat durva, kavicsos felületű, speciális permet bevonattal. Az elegáns fekete változat felülete szemet gyönyörködtető dombornyomással rendelkezik, míg a Blush Gold változat sima, fényes felületű. A prémium megjelenéshez fémes részeket találhatók a lencse gyűrűjén, stb.

Leírás:

Képérzékelő: 1/5-in. CMOS színszűrővel
Képpontok száma: 2560 x 1920
Támogatott memóriakártyák: micro SD / micro SDHC (kb 850 kép / 1 GB [hang nélkül])
Beépített memória kapacitás: kb 45 fájl
Fájlrendszer: Camera File system (DCF), Exif Ver. 2.3
Fókusztávolság: 28 mm (35-mm film equivalent)
Rekesz: F2.0
Autofókusz rendszer: Single AF
Felvételi távolság: 10 cm és több
Zársebesség: 1/4 mp - 1/8000 mp (auto)
Érzékenység: ISO 100 - 1600 (auto)
Expozíció vezérlés: Programozott AE
Expozícó kompenzáció: -2.0 EV - +2.0 EV (1/3 EV lépésekben)
Fénymérés: 256 szegmens TTL, multi-metering
Fehéregyensúly: Automatikus
Vaku: Flash Auto / Compulsory flash / Suppressed flash
Vaku tartomány: 50 cm - 1,5 m
Önkioldó: kb 10 mp / kb 2 mp
Kép effektek, szűrők és keretek
Hangrögzítés: Lehetőség van hang felvételére, ami felülírható kép készítésekor. Lejátszható képenként 1 felvétel.

Nyomtató leírás:

Film: FUJIFILM Instant Film instax mini (nem tartalmazza a csomag)
Fotó kapacitás: 10 kép / csomag
Film méret: 86 mm x 54 mm
Kép méret: 62 mm x 46 mm
Támogatott kép méret: 800 x 600 pont
Nyomtatás: 12,5 képpont / mm (318 dpi, 80-µm dot pitch)
Szintek: 256 szint / szín (RGB)
Támogatott képformátum: JPEG a fényképezőgép által készítve
Nyomtatási sebesség: kb 12 mp
Nyomtatási funkció: fényképek a beépített memóriáról ill. micro SD kártyáról nyomtathatók
Újranyomtatás: legfeljebb az utolsó 50 kép

Egyebek:

Okostelefon alkalmazás: hanglejátszás a képen elhelyezett QR kód alapján, okostelefonról kép nyomtatás, távkioldó, képkeretek
Kijelző: LCD 2,7", kb 230 000 képpont
Csatlakozók: Micro USB csak töltéshez
Tápellátás: Li-Ion akkumulátor (beépített, nem eltávolítható)
Nyomtatási kapacitás egy töltéssel: kb 100 (felhasználástól függ)
Töltési idő: kb 2-3 óra
Méretek: 82,5 x 122,9 x 36,7 mm
Tömeg: 255 g (film és memóriakártya nélkül)
Felhasználási hőmérséklet tartomány: 5 - 40 C

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles