DJI AIR 2S drón

DJI AIR 2S drón

Márka:DJI
Cikkszám:316136
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 443 879Ft

  • Nettó: 349 511Ft
Örökíts meg minden részletet!

A DJI Air 2S 1 hüvelykes CMOS-érzékelőjével, kifinomult, intelligens funkcióival és 600g-nál könnyebb, kompakt kialakításával a legjobb választás utazó légifotósoknak. Vidd magaddal bárhová, tapasztald és örökítsd meg lenyűgöző részletességgel a világot.

Nagy világ, nagy érzékelő
1 hüvelykes képérzékelőjében nagyméretű 2,4 µm-es pixelek rögzítik a képi világot, melynek köszönhetően a DJI Air 2S képes 5,4K felbontásban 30 képkockával másodpercenként, 4K felbontásban pedig 60 képkockával video tartalmakat rögzíteni. Vidd magaddal a pillanatot minden képi gazdagságával és tisztaságával, olyan eredményeket produkálva, amelyeket felvételeid megérdemelnek.

Kapcsold be az éjszakát
Ragadd meg a világ vonzerejét, akkor is, ha már besötétedett. A nagy felbontásnak, pontos színvisszaadásnak és dinamikatartománynak köszönhetően még a gyenge megvilágítású jelenetek is kristálytiszták és csodálatosan színesek. [1]

Egymilliárd szín
Merülj el környezetednek minden színárnyalatában! A 10 bites Dlog-M színprofil akár egymilliárd színt is képes rögzíteni, megtartva mindazokat az apró részleteket, amelyekkel felvételeid igazán kitűnhetnek!

Rögzítsd RAW-ban
A RAW formátumú, akár 12,6 fényértéket átfogó dinamikatartománnyal rendelkező fotók több vizuális információt rögzítenek minden jelenetben, még akkor is, ha a fényviszonyok rosszak vagy összetettek. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít az utómunkák során és több lehetőséget biztosít az alkotóknak a eltervezett felvételek elkészítéséhez.

Intelligens HDR
Az intelligens HDR technológia több felvételt egyesít automatikusan, így utófeldolgozás nélkül növeli a képek dinamikatartományát. Ez még árnyaltabb részleteket jelent mind a világos, mind pedig a sötét részeken, gazdagabb, nagyobb mélységű képeket eredményezve.

Hyperlapse és panoráma
Gyorsítsd fel az időt és a mozgást egyetlen érintéssel – hozz létre lélegzetelállító hyperlapse felvételeket! Vagy készíts nagyobb, részletesebb felvételeket környezetedről a panorama-móddal.


Intelligens funkciók

Intelligens funkciók a tökéletes képekhez
A MasterShots és a FocusTrack minden kalandot könnyedén mozi minőségű felvételekké varázsol.

Bemutatkozik a MasterShots
A QuickShots következő evolúciója, a MasterShots egy fejlett intelligens szolgáltatás, amely a felhasználók számára a legjobb felvételeket készíti bármilyen helyszínen, csupán egyetlen érintéssel. Csak válaszd ki a témát és a drón el is kezdi egy rövid, filmszerű snitt felvételét – egymást követve tíz különböző manővert hajt végre a témát mindig a képmező közepén tartva.

A figyelem középpontjában
A FocusTrack a Spotlight 2.0, az ActiveTrack 4.0 és a Point of Interest 3.0 szolgáltatásokkal játszi könnyedséggel teszi lehetővé a DJI Air 2S számára, hogy kövesse vagy körözzön a megjelölt téma körül.


•Spotlight 2.0 – A kamera mindig a témán marad, míg spirálon repülsz vagy közeli felvételeket készítesz. A zoom funkció lehetővé teszi a távolról készített tiszta felvételeket is a nagyobb biztonság érdekében.
•ActiveTrack 4.0 – Kövesd a témát elkerülve az akadályokat. Ha a témát egy pillanatra szem elől téveszted is, a követést gyorsan folytathatod repülés közben.
•Point of Interest 3.0 – Könnyen készíthet tökéletes köralakban repülve képeket, miközben a témád mindig a képkivágás középen marad.


ÉLD ÁT A REPÜLÉST

Kevesebb aggodalom, több felfedezés
A hordozhatóság, a biztonság és az intelligens technológia kombinációja azt jelenti, hogy több időt tölthetsz élvezve a repülést, mint amit aggódnod kellene miatta. Emeld a levegőbe a DJI Air 2S-t magabiztosan, minden alkalommal.

Környezetérzékelés
A DJI Air 2S négy irányban képes érzékelni környezetét: felfelé, lefelé, előre és hátra. Az Advanced Pilot Assistance System (APAS 4.0) algoritmusait továbbfejlesztve, lehetővé vált a DJI Air 2S számára, hogy összetettebb helyzetekben aktívan elkerülje az akadályokat, akár nagyobb sebességgek mellett is.

Merülj el az élményben
Repülj a DJI mozgásvezérlővel és az FPV Goggles v2-vel a maximálisan magával ragadó repülési élményért. [2] Ez a DJI FPV által inspirált összeállítás első személyű HD nézetet és ultra-intuitív vezérlést kínál, amely egy teljesen új szintre emeli a repülést az Air 2S-sel.

O3 adatátvitel
A DJI Air 2S a DJI legfejlettebb O3 (OcuSync 3.0) jelátviteli technológiáját tartalmazza, és kompatibilis a DJI FPV Goggles V2-vel. A képi visszaadás rendkívül sima, kristály tiszta és megbízható, hogy minden repülésedre élvezettel tekints vissza.

Nagyobb biztonság az ADS-B-vel
A DJI Air 2S a beépített AirSense rendszerrel további rétegét biztosítja a légtérbiztonságnak. Ez az ADS-B jeltovábbító, a közelven lévő repülőgépekről és helikopterekről kap automatikus repülési helymeghatározási információkat (ADS-B), és figyelmeztet a DJI Fly alkalmazáson keresztül, hogy időben el tudd kerülni ezeket a gépeket.


Kiegészítők széles tárháza

Hozd ki a legtöbbet az Air 2S-ből
A DJI Motion Controller páratlan és intuitív vezérlést biztosít, az FPV Goggles v2 hihetetlenül magával ragadó repülési i élményt nyújt, az ND szűrők pedig további lehetőségeket kínálnak a pontosan megtervezett felvételekhez. A rendelkezésére álló különféle kiegészítők széles választékával valóban az ég a határ.

Fly More Combo
A Fly More Combo tartalmaz egy akkumulátor-töltőállomást, egy válltáskát, egy ND szűrőkészletet, három intelligens akkumulátort és egyéb praktikus kiegészítőket, amelyek lehetővé teszik, hogy kevesebb korlátozással és több kreativitással utazhass.

Motion Controller Combo
A Motion Controller Combo tartalmazza a DJI Motion Controllert és a DJI FPV Goggles v2-t. A mozgásvezérlővel egyszerű kézmozdulatokkal irányíthatod a DJI Air 2S-t, ezáltal a repülés minden eddiginél könnyebbé és intuitívabbá válik. A szemüveg szupermerítő nézési élményt nyújt a valós idejű HD képátvitelnek köszönhetően.

ND szűrők
Élvezd a fokozott rugalmasságot, és készülj fel bármilyen világítási helyzetre az ND 4/8/16/32 és az ND 64/128/256/512 szűrőkkel. [3]



Megjegyzések:

1. Akadály-, és zavarmentes FCC-kompatibilis területen. A maximális repülési távolság meghatározása a rádiókapcsolat és jelerősség referenciaértéke. Mindig tartsd be a helyi szabályokat és előírásokat, és lehetőleg látótávolságon belül repülj, hacsak másként nem engedélyezett..
2. Amikor a DJI FPV Goggles v2-vel repülsz, kérjük, ellenőrizd és tartsa be a helyi törvényeket és előírásokat. Mindig kísérjen el valaki a repülésekre, aki a repülés helyszínét felügyeli.
3. A Fly More Combo ND 4/8/16/32 szűrőket tartalmaz. A high-stop ND szűrőket (ND 64/128/256/512) külön tudod megvásárolni.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles