Fiskars 1025933 XL kerekes automata tömlőkocsi

Fiskars 1025933 XL kerekes automata tömlőkocsi

Márka:FISKARS
Cikkszám:318212
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 98 399Ft

  • Nettó: 77 479Ft
Termékinformációk:

Az XL automata tömlőkocsi szett azonnal használható - minden szükséges tartozékkal felszerelt és gyárilag beállítottuk, hogy egyszerűen, könnyedén használhassa. Helyezze el szabadon a kertjében bárhova, 360 fokos forgása lehetővé teszi, hogy kertje valamennyi szegletét könnyedén öntözhesse. A tömlőkocsinak köszönhetően az öntözési terület megkétszereződik a hagyományos, falra szerelhető tömlőkhöz képest.

Ennél tud többet is! Az XL automata tömlőkocsi szett további praktikus jellemzőkkel is bír. Puha felületű kerekei és teleszkópos fogantyúja megkönnyíti az udvaron való mozgatását, vízszintes kialakítása pedig lehetetlenné teszi a felborulását. Az XL automata tömlőkocsi szett tartalmaz egy kiváló minőségű 13 mm-es (1/2""), 20 m hosszú automatikusan visszacsévélő tömlőt, valamint minden szükséges felszerelést, beleértve a csatlakozókat és az öntözőfejet is, amelyeket praktikusan a tömlőkocsi belsejében tárolhat.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles