Hecht HECHTWISEBLUE Wise kék akkumulátoros robogó

Hecht HECHTWISEBLUE Wise kék akkumulátoros robogó

Márka:HECHT MOTORS
Cikkszám:337199
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 841 076Ft

  • Nettó: 662 264Ft
Termékinformációk:

HECHT WISE elektromos kerekesszék - robogó idősek és mozgáskorlátozottak vagy mozgássérültek számára. A kényelmes szék állítható, a kar egyszerű megnyomása után el is forgatható, hogy könnyebb legyen a fel- és leszállás. A quad a kormányon lévő karokkal vezérelhető , a vezérlőpulton többek között lehetőség van a maximális sebesség korlátozására egy forgatógombbal . A kormány alatt praktikus kosár található személyes holmik vagy kisebb vásárlások tárolására. A kocsi egy második nagyobb kosárral is kiegészíthető az ülés mögött, de ez a kosár opcionális tartozék (nem tartozék).

Ennek az ATV-nek a teherbírása 150 kg , maximális sebessége 15 km/h . Probléma nélkül lehet felfelé mászni maximum 20°-os dőlésszöggel. Tartomány egy feltöltéssel akár 42 km (befolyásolhatja a felhasználó súlya, domborzati és egyéb tényezők)

A vezetéshez nem szükséges vezetői engedély. A falun belüli biztonságosabb közlekedés érdekében a teherautó fényszóróval, irányjelzőkkel, kürttel és visszapillantó tükrökkel van felszerelve. A törvény szempontjából viszont nem jármű, gyalogosnak minősül a használó. Mint ilyen, köteles járdát, átkelőt használni. Az ösvényre csak akkor léphet be, ha a járda nem járható, de akkor is gyalogoshoz hasonlóan kell viselkednie, és nem korlátozhatja, veszélyeztetheti a közúti forgalmat.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles