Einhell GE-DW 1155 N-A mélykútszivattyú

Einhell GE-DW 1155 N-A mélykútszivattyú

Márka:EINHELL
Cikkszám:352089
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 118 218Ft

  • Nettó: 93 085Ft
Termékinformációk:

- Automatikus funkció
- Szárazonfutás elleni védelem
- Robusztus nyomáscsatlakozó rozsdamentes acél betéttel
- A szivattyúház rozsdaálló, kiváló minőségű acélból készült
- Többfokozatú szivattyúkerekek a nagy üzemi nyomáshoz
- Beépített visszacsapó szeleppel
- Kiváló minőségű mechanikus tömítés a hosszú élettartamért
- Rozsdamentes acél szennyeződésszűrő
- Könnyen elérhető tömlőcsatlakozás a szivattyú felső oldalán
- 22 m-es tápkábel

Az automata funkcióval rendelkező Einhell GE-DW 1155 NA mélykútszivattyú automatikusan bekapcsolja a készüléket, ha vízre van szükség, és automatikusan újra kikapcsolja, ha a vízkivétel megszakad. A szivattyú 8 fokozatú járókerekes rendszerrel rendelkezik, amely a tiszta víz szivattyúzásához szükséges nyomást állítja elő mélyebben fekvő víztárolókból és kutakból maximum 55 m magasságig. Az automata funkciónak és a magas nyomásnak köszönhetően ez a szivattyú ideális kerti öntözőrendszerekhez és háztartási vízellátáshoz, különösen WC-öblítőrendszerekhez, mosógépekhez vagy akár autómosáshoz.

Kompakt és karcsú kialakítása alkalmassá teszi szűkített csövekben való használatra is. A maximális merülési mélység 19 méter, a rugalmas használat érdekében a szivattyúhoz 22 méteres tápkábel és tartókötél is tartozik. Az erős, 1100 W-os motorral a szivattyú óránként akár 6000 literes maximális szállítási sebességet is generál. A búvárszivattyú nemcsak kívülről kelt szilárd benyomást, hanem különösen robusztus kialakítású és fontos biztonsági jellemzőkkel rendelkezik. A rozsdamentes acélból készült ház és szennyeződésszűrő, a rozsdamentes betétes nyomócsatlakozó és a mechanikus tömítés a hosszú élettartam alapját adják. A beépített szárazonfutás-biztosítás megvédi a szivattyút a károsodástól, ha a vízellátás megszakad.

A 33,3 mm-es (1" külső menetes) tömlőcsatlakozás könnyen elérhető a szivattyú tetején. Az itt beépített visszacsapó szelep megakadályozza a víz visszafolyását. A búvárszivattyú nemcsak kívülről kelt szilárd benyomást, hanem különösen robusztus kialakítású és fontos biztonsági jellemzőkkel rendelkezik. A rozsdamentes acélból készült ház és szennyeződésszűrő, a rozsdamentes betétes nyomócsatlakozó és a mechanikus tömítés a hosszú élettartam alapját adják. A beépített szárazonfutás-biztosítás megvédi a szivattyút a károsodástól, ha a vízellátás megszakad.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles