Delock 86703 1,2m Thunderbolt 3 USB-C 4K 60Hz apa - apa hajlított mágneses kábel

Delock 86703 1,2m Thunderbolt 3 USB-C 4K 60Hz apa - apa hajlított mágneses kábel

Márka:DELOCK
Cikkszám:341990
Elérhetőség:Rendelhető
  • 19 024Ft

  • Nettó: 14 980Ft
Ez a Delock mágneses kábel alkalmas USB-C™ csatlakozó felülettel rendelkező eszközök - például okostelefonok, iPad-ek, tároló médiák - Thunderbolt™ 3 porttal rendelkező rendszerbe kapcsolására. A mellékelt USB-C™ adapter úgy került kialakításra, hogy az eszköz jack-je maradjon és megóvja a jack elhasználódását valamint porvédelmet biztosít. Amennyiben szükséges a kábel mágneses felületével bármikor csatlakoztatható az adapterrel. Továbbá hajlított kialakításának köszönhetően a USB Type-C™ jack könnyebben elérhető még egy nehezen megközelíthető helyeken is.

Mágneses funkció
Az adapter használatakor, összeköthető a kábel mágnesen csatlakozó felületének felhasználásával. A mágneses erő biztosítja a kapcsolatot.

Minőség
Az adapter optikailag és minőségileg is meggyőző hatású elegáns alumínium borításának köszönhetően, ami könnyűvé, biztossá és ellenállhatóvá teszi. A tavaszi terhelésű kapcsolatok (Pogo pin csatlakozók) biztosítják a funkciók megbízhatóságát kiváló csatlakozási tartóssággal.

MegjegyzésA kapcsolat megszüntethetó, ha a kábel húzófeszültség tárgya less.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles