Delock 86038 1m USB-C - DisplayPort 8K 60Hz kétirányú kábel

Delock 86038 1m USB-C - DisplayPort 8K 60Hz kétirányú kábel

Márka:DELOCK
Cikkszám:341974
Elérhetőség:Rendelhető
  • 25 894Ft

  • Nettó: 20 389Ft
Ez a Delock márkájú, DP 8K ellenőrzött, USB-C™ - DisplayPort kábel lehetővé teszi a kapcsolatot különböző eszközök között, melyeknek USB Type-C™ és DisplayPort csatlakozó felülettel rendelkeznek.

Sokoldalú alkalmazhatóság
A kétirányú kábelen keresztül a jelirány mindkét módon meg tud valósulni és ezért számos alkalmazási lehetőséget tesz megvalósíthatóvá. Használható például egy Display Port csatlakozófelülettel rendelkező képernyő vagy televízió olyan laptophoz vagy okostelefonhoz kapcsolására, melynek van USB Type-C™ portja. Ugyanakkor lehetséges egy USB Type-C™ monitor és egy DisplayPort outputtal rendelkező összeköttetése is ugyanazzal a kábellel.

8K Ultra HD felbontás és HDR támogatottság
A 32,4 Gb/sec maximális sávszélesség támogatásával a tartalom 8K Ultra HD (7680 x 4320 60 Hz-en) felbontással jeleníthető meg.
A HDR támogatottságnak köszönhetően a megjelenített színek életszerűek megdöbbentő mélységgel, a fényerősség és kontrasztok pedig optimálisan valósulnak meg.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles