Audio-Technica AT-LP60XBK automata szíjhajtásos lemezjátszó

Audio-Technica AT-LP60XBK automata szíjhajtásos lemezjátszó

Márka:AUDIO-TECHNICA
Cikkszám:252332
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 60 606Ft

  • Nettó: 47 722Ft

 Akár csak a lemezekkel foglalkozol, akár újra felfedezel egy rég eltemetett lemezgyűjteményt, vagy egyszerűen csak egy lemezjátszóval egészíted ki a rendszeredet, az AT-LP60X teljesen automatikus lemezjátszó kiváló választás. Az AT-LP60X könnyen használható lemezjátszó 33-1/3 és 45 RPM-es lemezeket is lejátszik, és a beépített kapcsolható phono előerősítővel közvetlenül csatlakoztatható otthoni sztereódhoz, árammal működő hangszóródhoz, számítógépedhez és egyéb összetevőidhez, akár van-e dedikált phono bemenet, vagy nincs.

A népszerű AT-LP60 frissítése, az ATLP60X újratervezett hangkar alappal és Headshellel rendelkezik a követés javítása és a rezonancia csökkentése érdekében. A zajt tovább csökkenti egy AC adapter beépítése, amely az AC/DC konverziót a házon kívülre helyezi, ahol a jelláncra gyakorolt hatása korlátozott.

Az Audio-Technica több mint 50 éve vezető szerepet tölt be a fonókazetták tervezésében, és ez a szakértelem az AT-LP60X cserélhető ceruzával ellátott Dual Magnet™ kazettájában is megmutatkozik. A kazetta a headshellbe van beépítve a biztos teljesítmény és az egyszerű beállítás érdekében.

 A lemezjátszó levehető RCA kimeneti kábellel (3,5 mm-es dugaszolóaljzattal, dupla RCA dugasszal), 45 RPM adapterrel és eltávolítható csuklós porvédővel érkezik.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles