Yamaha WXA-50DS sötét ezüst vezeték nélküli streaming hálózati erősítő

Yamaha WXA-50DS sötét ezüst vezeték nélküli streaming hálózati erősítő

Márka:YAMAHA
Cikkszám:252413
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 255 282Ft

  • Nettó: 201 010Ft
WXA-50
A WXA-50 egy új koncepciójú audió komponens, amely meghaladja a hagyományos hangelmélgetést. Ez lehetQvé teszi számodra, hogy széles körq audió tartalmat érjen el, például a streaming szolgáltatásból származó vagy az okostelefonon tárolt zenéket, és élvezze a kiváló minQségq hangzást és stílusot, köszönhetQen a Yamaha kizárólagos MusicCast többszobás hangrendszerének hálózatépítésének. A magas színvonalú funkcionalitás és teljesítmény a zenei élvezetet éppúgy teszi, ahogyan azt szeretné.
" Egyszerqen a hangszórók rendszerének hozzáadásával élvezheti a zenét vagy a teljes MusicCast (többszobás audio) rendszert
" 2.1-csatornás erQs hang
" 90 W csatornánként (6 ohm, 1 kHz, 0,9% THD, 1-ch hajtva)
" 70 W csatornánként (6 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06% THD, 2-ch hajtott)
" Kompatibilis mindenféle zenei forrással és szolgáltatással, például streaming szolgáltatásokkal
" A MusicCast App az egyszerq kezelés érdekében. Az alkalmazás lehetQvé teszi a többi MusicCast-kompatibilis összetevQ vezérlését
" Push play - Bármelyik nyomógomb megnyomásával bekapcsolja a készüléket, és elindítja az elQzQleg kiválasztott forrás lejátszását
" A 48 bites digitális hangerQszabályozás sokkal nagyobb, mint a bemeneti jel bitfelbontása, és magas színvonalú vezérlést biztosít
" Támogatja a DSD 5.6 MHz-et és a 192 kHz / 24-bit FLAC / WAV / AIFF-ot a nagy felbontású reprodukáláshoz
" A kompakt, 214 mm-es (8-3 / 8 ") széles karosszéria bármilyen kényelmes helyen használható, vízszintesen vagy függQlegesen használható.
" Könnyq telepítés - MegfelelQ méret 1U rackhez 214 mm széles (8-3 / 8 ") és 42 mm magas (1-5 / 8") lábak nélkül.
" Alacsony készenléti fogyasztás: 1,8 W

Használja kedvenc hangberendezéseit a MusicCast programmal
Egyszerqen a WXA-50 hozzáadásával a hangsugárzó rendszeréhez egyszerqen élvezheti az elegáns, streaming zenét vagy egy teljes MusicCast (multiroom audio) rendszert.

MusicCast
A MusicCast egy új forradalom a hálózati hangban, használja az összes MusicCast terméket együtt vagy külön-külön, teljesen öntQl függ. Vezérelje azt, mindegyik alkalmazásból, intuitív, gyors és egyszerq használatra tervezve. Használjon hangsávot, vezeték nélküli hangszórót, AV-vevQt, hi-fi hangot, amelyik a legjobban illik, keveredik és egyezik, majd bQvítse a MusicCast rendszert az idQ múlásával. A Yamaha minden újdonsága, a MusicCast rendszer mindenki számára elérhetQ.

A MusicCast kibQvíti a szórakozási lehetQségeket
A MusicCast nagy teljesítményq vezeték nélküli hálózatot használ a zene és az audio élvezet érdekében. Digitális zenei tartalmat továbbíthat az okostelefonról, PC-rQl vagy NAS-ról az otthonában lévQ egyéb MusicCast eszközökre. Megoszthatja a zenét külsQ eszközökrQl is, például a WXA-50-hez csatlakoztatott TV-t vagy Blu-ray Disc "! lejátszót. A Bluetooth®-hoz csatlakoztatott okostelefonok vagy táblagépek hangtartalma több helyiségben is továbbítható a MusicCast eszközökhöz.

Azonos vagy különbözQ zenéket sugározzon minden szobában
Ugyanaz a dal játsszon több szobában, vagy játsszon különbözQ dalokat minden szobában. A MusicCast segítségével szabadon élvezheti az otthonában bárhol kedvelt zenét.

Élvezze az összes forrást és összetevQt

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles