Yamaha MCR-B270D BLBL fekete/fekete Mikro Hifi

Yamaha MCR-B270D BLBL fekete/fekete Mikro Hifi

Márka:YAMAHA
Cikkszám:252404
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 192 879Ft

  • Nettó: 151 873Ft
MCR-B270
Hi-Fi minőség ebben a kompakt egységben a híres Yamaha PianoCraft sorozatból. Az alumínium előlap és a Burr-Brown DAC tükrözi a hangminőség iránti elkötelezettséget.

Jellemzők:
•Bluetooth® vezeték nélküli audio streaming
•Hi-res hang (192 kHz / 24-bites FLAC / WAV) USB-n keresztül
•Hi-Fi minőség, profi hangolás
•FM tuner
•Mélysugárzó kimenet

Bluetooth vezeték nélküli streaming
Csatlakozz vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül az okostelefonnal, tablettel a gyors és egyszerű audiolejátszásához. Akár kedvenc zenei streaming szolgáltatásaidat hallgatod, akár videókat nézel, hozd ki legtöbbet a hangzásból a mikro-Hi-Fi rendszerre továbbítva.

Hi-Res minőség USB-ről
A 192 kHz/24 bites FLAC és WAV fájlok lejátszása USB-n keresztül a rendszer Hi-Fi minőségét tükrözi. Ez a támogatás lehetővé teszi, hogy megtapasztald a legjobb Hi-Fi hangzást.

PianoCraft Design
A PianoCraft sorozat évek óta hiteles Hi-Fi teljesítményt biztosít egy kompakt egységből. A Yamaha Hi-Fi komponensek örökölt tervezési filozófiája biztosítja a PianoCraft termékek kiváló minőségű Hi-Fi hangzását.

Kifinomult megjelenés
Az MCR-B270 hordozza külső jegyeiben a Yamaha tervezési stratégiáját - rendkívül magas színvonalú, kifinomult megjelenést ad.
A központi egység előlapja kiváló minőségű alumíniumból készül, tiszta és elegáns. Ha ezt a stílusos rendszert hozzáadod szobádhoz, akkor nemcsak a hallgatást, hanem az otthoni dekorációt is javítja.

VCCS rezgésszabályozó szekrény szerkezeti technológiája
A nemkivánt vibráció megakadályozása érdekében a Yamaha kifejlesztett egy VCCS (Vibration Control Cabinet Structure) szerkezetet, amely stratégiailag elhelyezett kompozit anyag darabokat foglal magában, kiváló rezgésszigetelő teljesítményt biztosítva.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles