ZyXEL NWA1123-AC PRO AC1750 Vezeték nélküli Access Point

ZyXEL NWA1123-AC PRO AC1750 Vezeték nélküli Access Point

Márka:ZYXEL
Cikkszám:148510
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 79 583Ft

  • Nettó: 62 664Ft

NebulaFlex képes AP

Kezelje Wi-Fi hálózatát tetszőlegesen.
Egyszerűen csak váltson önállóról felhő-menedzselt módra, és vissza
.

Bármerre jársz, a WiFi veled van
NWA1123-AC PRO stílusos kinézet és szokatlan teljesítmény
A Zyxel NWA1123-AC PRO 802.11ac hibrid hozzáférési pont támogatja a kombinált adatsebességet egészen 1.75Gbps-ig. A Zyxel innovatív dual-optimalizált antennájával és az "RF First" iránti elkötelezettségével a nagy teljesítményű és megbízható kapcsolatokon keresztül az NWA1123-AC PRO nagyobb lefedettséget és jobb csatlakozási sebességet biztosít minden ügyfél számára.
Az NWA1123-AC PRO támogatja a NebulaFlex rendszert, amely lehetővé teszi Önnek, hogy egyszerűen és könnyedén, csak néhány kattintással váltson az önálló és a szabad licensszel rendelkező Nebula-felhőkezelés között.

Kezelje saját belátása szerint!
Váltson egyszerűen az önálló és a felhő-alapú menedzsment között

A legjobb benti WiFi teljesítmény stílusosan
A teljesítmény és a környezet kohéziója közötti küzdelem sok gondot okozott a múltban az üzleti vezeték nélküli AP-k telepítésekor. Az NWA1123-AC PRO a stílusos külsejének köszönhetően nemcsak jobban teljesít elődeinél, hanem nagyszerűen illeszkedik a szobák dizájnjához, és az esetleges tolvajok számára is nehezebben beazonosítható.

Optimalizálja igényei szerint
A megnövelt Wi-Fi élmény létrehozása érdekében az NWA1123-AC PRO nagy lépést tett az optimalizált antennákon és az RF tervezés területén, finomhangoló szoftverekkel és innovatív hardverekkel. A terhelés-egyensúllyal felszerelve az NWA1123-AC PRO zökkenőmentes és kiváló WiFi élményt nyújt a munkahelyeken.

Kiváló teljesítményre tervezve

Állítsa be és felejtse el
A frissített NWA1123-AC PRO jellemzői egyszerűsítik a vezérlő nélküli telepítést. A dobozból kivéve a ZON jellemzőt használva mindössze három lépésben konfigurálható az eszköz. Az NWA1123-AC PRO automatikusan, speciális menedzsment eszköz nélkül is működőképes, az adminisztrátor hálózati szakértő nélkül is, az SNMP funkcióval saját maga is könnyedén nyomonkövetheti.

A többfunkciós rugalmasság és a praktikus üzleti jellemzők összekapcsolása
Az NWA1123-AC PRO a repeater/root-AP móddal, és a Zyxel Unified Pro és Unified AP kompatibilitásával biztosítja a felhasználók számára a vezeték nélküli csatlakozást a vállalati minőségű WDS-en keresztül a nehéz kábeltelepítési helyekre is. NWA1123-AC PRO emelett ideális megoldásként olyan praktikus funkciókat is kínál, mint a többféle SSID vagy a stabil WiFi biztonság.

Wireless Mód: 11ac (3x3)
MU-/SU-MIMO: MU-MIMO
PoE: 802.3at/af
Alkalmazás: Nagy sűrűségű lefedettséghez
Menedzselhetőség: Standalone/ Nebula-cloud
16 SSID

 

A Nebula Felhő kezelése

Nebula Licenc Matrix

Nebula videó

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles