Ledvance Smart+ E27 6,7W 606LM 2700K állítható fényerejű kisgömb LED okos fényforrás

Ledvance Smart+ E27 6,7W 606LM 2700K állítható fényerejű kisgömb LED okos fényforrás

Márka:LEDVANCE
Cikkszám:335571
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 2 716Ft

  • Nettó: 2 138Ft

A Ledvance SMART+ intelligens világítással többé nem kell a koromsötétben botorkálni és megkeresni a villanykapcsolót. A SMART+ intelligens világítás az otthont egy csúcstechnológiás világgá alakítja, amely komfortos, kényelmes érzést biztosít az egész család számára.

A SMART+ lehetővé teszi, hogy okostelefonnal, hanggal egy szempillantás alatt vezérelhesd, tompítsd vagy akár erősítsd, és személyre szabhasd a fényeket.

Te döntöd el, hogy hogyan és miként szeretnéd okosabbá varázsolni az otthonodat, miszerint a Smart+ rengeteg lehetőség közül a legjobb megoldást kínálja. Mostantól választhatod az okos módot és egy egyszerű alkalmazáson belül bármikor magadra szabhatod az otthonod világítását, legyen szó WiFi, Bluetooth kapcsolatról, egyszerűen, kényelmesen okosabbá varázsolhatod az otthonodat.

A SMART+ a hangulatokért!

A buli hangulatért csak tompítsd a fényeket, amennyiben egy könyvben merülnél el, csak kapcsold fel a lámpákat. Bármely féle atmoszférát szeretnél létrehozni, a lehetőségek végtelenek a 16 millió színű SMART+ intelligens világítással.

A régóta várt kényelem.

Hosszú idők óta álmodoztál erről a kényelemről. Anélkül, hogy kimozdulnál a kanapéról, könnyedén és egyszerűen vezérelheted a világítást az egész házban.

A SMART+ okos otthon védelem.

Nyaralsz és messze vagy otthonról? Az alkalmazáson belül távolról, egyszerűen felkapcsolhatod otthon a házban vagy a kertben is a lámpákat, hogy úgy tűnjön van otthon valaki.

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles