Gardena 11440-20 ClickUp! erkélyre szerelhető szolár lámpa

Gardena 11440-20 ClickUp! erkélyre szerelhető szolár lámpa

Márka:GARDENA
Cikkszám:342662
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 25 304Ft

  • Nettó: 19 925Ft
Egy kerthez, amely szabadtéri esti szórakozást nyújt.

Akár egy hangulatos estét szervez a kertben a barátokkal, akár hangulatos világítást szeretne erkélyére, ez ideális választás. A SolarLamp a ClickUp! egész évszakos életmód rendszer, és egész évben használható.

Praktikus One-Click csatlakozásával tűnik ki, így a ClickUp! SolarLamp gyorsan és egyszerűen a ClickUp! Handle vagy a ClickUp! BalconyClamp (mindegyik külön vásárolható meg). A két elem közötti kapcsolat ingadozásmentes és rendkívül stabil. A lámpa modern és stílusos kialakításával lenyűgöz.

A polikristályos napelem modul a nap energiáját tárolja, és az esti órákban körülbelül hat órán keresztül egyenletes környezeti fényt biztosít. Egyszerűen kezelhető, csak a bekapcsoló gombot kell bekapcsolni, hogy a napelemes kerti lámpa használatra készen álljon, és alkonyatkor világítani kezdjen. Addig aktív, amíg újra meg nem nyomja a gombot, amely kikapcsolja. A napelem modult szabványos Ni-MH akkumulátor (AA 2500 mAh 1,2V méretű) táplálja, amely szükség esetén cserélhető. A Gardena öt év garanciát ad a kiváló minőségű ClickUp-ra! Napelemes Lámpa. ClickUp! Az egész évszakos életmód rendszer. Egy kerthez, amely szabadtéri esti szórakozást nyújt. ClickUp! Az egész évszakos életmód rendszer. Egy kerthez, amely szabadtéri esti szórakozást nyújt. ClickUp! Az egész évszakos életmód rendszer. Egy kerthez, amely szabadtéri esti szórakozást nyújt.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles