LAMAX X3.1 Atlas 2,7K Full HD 160 fokos látószög 2" TFT LCD kijelző Wifi akciókamera

LAMAX X3.1 Atlas 2,7K Full HD 160 fokos látószög 2" TFT LCD kijelző Wifi akciókamera

Márka:LAMAX
Cikkszám:349396
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 29 134Ft

  • Nettó: 22 940Ft

Az élet a legjobb rendező. Őrizze meg az emlékeit az utókornak; az X3.1 Atlas segítségével egyetlen gombnyomásra elindul a videó rögzítés, így semmiről sem maradhat le. A széles, 160° látószögű objektív mindent lát. A natív 2.7K felbontásnak köszönhetően, a felvételk minden részlete kristálytiszta lesz. Az akár 64 GB kapacitású SD kártyán mindig biztonságban tudhatja felvételeit, a fájl zárolás funkciónak köszönhetően.
A tökéletes videó rögzítése még sosem volt ilyen egyszerű. Az elérhető kiegészítők széles tárházának köszönhetően az X3.1 Atlas bárhova rögzíthető, legyen az akár egy motor kormányrúdja, egy bukósisak, vagy egy szelfibot. A víz, és ütésálló házban, a kamera még extrém körülmények között is teljes biztonságban van úgy a sípályán, mint a víz alatt. A felvétel minőségét bármikor ellenőrizheti a beépített 2“- os LCD kijelzőn, vagy akár a mobilapplikáción keresztül is. A lehetőségek tárháza szinte korlátlan, a csuklóra erősíthető távvezérlőnek köszönhetően
Az X3.1 Atlas kamera a tökéletes útitárs. A legmagasabb 4K rögzítési felbontás ideális akár időjárásválzotások, vagy egy nagyváros nyüzsgésének time-lapse stílusú rögzítésére. Az automatikus slow-motion módnak köszönhetően, rögzítheti akár a víz esését is lassítva. Készítsen akár 16 megapixeles fotókat, vagy készítsen sorozatképet, mondjuk egy akrobatikus ugrásról.
 

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles