Tesla TSL-CAM-8S kültéri okos kamera

Tesla TSL-CAM-8S kültéri okos kamera

Márka:TESLA
Cikkszám:354042
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 24 770Ft

  • Nettó: 19 504Ft

Okos segítő, aki őrzi házát 

Az intelligens mozgásérzékeléssel és az akár 10 méteres utóvilágítással a kamera éles felvételeket készít finom részletekkel még sötétben is. A beépített mikrofonnak köszönhetően a képen kívül hang is elérhető. Könnyedén vezérelheti a kamerát egy mobilalkalmazással, amely elérhető iOS-re és Androidra is.

 

Porral és vízzel szembeni ellenállás 

Az IP65 szintű ellenállás megvédi a kamerát a portól és a fröccsenő víztől. Teljesen alkalmazkodik a kültéri körülményekhez, így a heves esőzést is kibírja. A vízálló kamera még rossz időben is megbízhatóan filmez, így otthona melegéből figyelheti a ház körül zajló eseményeket.

 

Intelligens mozgás- és hangérzékelés 

A Tesla kültéri kamera intelligens mozgás- és hangérzékeléssel van felszerelve, így ha hívatlan vendéget észlel ingatlanán, azonnal automatikus értesítést küld a Tesla Smart mobilalkalmazáson keresztül.

 

Minőségi kép Full HD felbontásban 

A kamera 1/2,9 hüvelykes CMOS szenzorral rendelkezik, 2 megapixeles felbontással és változtatható képkockasebességgel, így a felhőben vagy a MicroSD kártyán tárolt felvétel éles és részletgazdag. Az éjszakai üzemmód infravörös LED-fénnyel az éjszakai látás érdekében kiváló minőségű képet biztosít még rossz fényviszonyok között is.

 

Okos segítő a biztonságos otthonért 

Ha szereti az intelligens technológiákat, a Tesla biztonsági kamera az okosotthonába is illeszkedik. Kompatibilis a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Siri programmal. Ezen kívül minden beállítást könnyedén kezelhet a mobilalkalmazás segítségével, amely cseh nyelven elérhető iOS és Android rendszeren egyaránt. Az alkalmazás Wi-Fi-n keresztül kapcsolódik az intelligens kamerához. A kamerát online nézheti okostelefonján, vagy bárhonnan távolról vezérelheti.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles