Nacon Pro Compact Xbox Series X Urban Camo kontroller

Nacon Pro Compact Xbox Series X Urban Camo kontroller

Márka:NACON
Cikkszám:346344
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 19 047Ft

  • Nettó: 14 998Ft
Ezt a Nacon Compact Pro vezetékes kontrollert Urban Camo színben használhatod Xbox One konzolhoz, vagy Xbox Series X|S konzolhoz, vagy akár Windows 10-zel rendelkező PC-hez is egy USB kábel csatlakoztatásával.

A további testreszabhatósághoz csak töltsd le a Pro Compact alkalmazást a Microsoft Store-ból! Ebben az alkalmazásban többféle, különböző játékokhoz előre meghatározott profil közül választhatsz, mint az FPS-, az Árkád/Verekedős-, vagy a Versenyzős játékok, de saját beállítást is létrehozhatsz! Személyre szabhatod a gombkiosztást, a joystickek érzékenységét, a ravaszok érzékenységét, és a vibrációs motor erősségét is. A kontrolleren megtalálható a nézet-, a menü-, a Nexus-, valamint a megosztás gomb, és egy 4 vagy 8 irányú D-pad is.

A kontroller 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozóval van ellátva, hogy igazán átélhesd a játékok hangzását a Dolby Atmos® támogatásnak köszönhetően, és kapcsolatban maradhass csapattársaiddal. A 3 méteres fonott USB kábelnek köszönhetően pedig kényelmes távolságból játszhatsz a kedvenc játékoddal.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles