Edifier R1700BT 2.0 barna hangszóró pár

Edifier R1700BT 2.0 barna hangszóró pár

Márka:EDIFIER
Cikkszám:344194
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 47 878Ft

  • Nettó: 37 699Ft

 Csúcsminőségű hangzás

A sokoldalú R1700BT Bluetooth-os hangszóró annyira jól szól, hogy rögtön az összes eszközét rá szeretné majd csatlakoztatni! Csatlakoztasson hozzá konzolt, számítógépet vagy TV-t és élvezze a kivételes hangminőséget! A hangszóró egy beépített digitális jelfeldolgozóval és egy tartomány szabályozóval rendelkezik, ami megakadályozza a torzítást, a Speaker-making technológia pedig olyan zenei élményt biztosít, ami Önnek is tetszeni fog. A készülék kristálytiszta hangzást biztosít, anélkül, hogy ez a minőség vagy a teljesítmény kárára menne, a hangszórók pedig 10 fokos szögben helyezkednek el, aminek köszönhetően a zene rögtön eljut Önhöz!

 

 

“Sasszem” magashangszóró

Az újonnan kifejlesztett 19 mm-es “Sasszem” magashangszóró még a leghalkabb dallamokat is kristálytiszta minőségben biztosítja. A megfelelő méretével és a javított tulajdonságaival tökéletesen megfelel az elvárásoknak, a kiváló hangzása pedig részletgazdag dallamokat és felejthetetlen zenei élményt nyújt.

 

 

Kifinomult stílus

Az R17000BT kézzel készített diófa borítást kapott, ami elegáns kinézetet kölcsönöz neki és nagyszerű kiegészítője lesz bármelyik szobának!

 

 

Basszus hangszóró

A 4”-es basszus hangszóró kiváló minőségben szól, az előre néző bass reflex port pedig hangsúlyozza az alacsony frekvenciákat, amivel erőteljes basszust biztosít. A bluetooth segítségével párosíthatja vele a telefonját és élvezheti a kedvenc dalait.

 

 

 Állítsa kedvére a hangzást

A hangszóró oldalán lévő gombokkal könnyedén állíthat a hangzáson, a basszuson és a magashangokon is, emellett pedig használhatja a távirányítót is, amivel kényelmesen, a kanapéról irányíthatja a hangszórót. A segítségével állíthat a hangerőn és kiválaszthatja a bemeneti forrást is! A Bluetooth-nak köszönhetően egyszerűen párosíthatja a telefonját a hangszóróhoz, de a készletben többféle kábel is található, így más eszközök csatlakoztatása sem fog gondot okozni!

 

 

Tulajdonságok:

Teljes kimeneti teljesítmény

RMS 15W×2 + 18W×2

Jel-zaj arány

?85dBA

Torzítás

?0.5%

Bemenet érzékenysége

PC:700±50mV,AUX:550±50mV

Bemenet típusa

PC/AUX/Bluetooth

Tweeter module

?19mm,6ohm

Basszus hangszóró

4"(?116mm),6ohm

Méret

6in×9.75in×8in(W×H×D)

Súly

6.6 kg

Szín

Barna

Kábel

5M/16.4FT

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles