Akyga Ak-P4-600 semi-modular 600W ATX tápegység

Akyga Ak-P4-600 semi-modular 600W ATX tápegység

Márka:AKYGA
Cikkszám:314164
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 18 974Ft

  • Nettó: 14 940Ft
Akyga AK-P4-600 ATX tápegység Pro sorozat 600W, kompatibilis az ATX 2.31 szabványával.

A fejlett paraméterek lehetővé teszik a komplex konfigurációk használatát. A tápegység 5 db SATA csatlakozót, 2 MOLEX csatlakozót, mini MOLEX csatlakozót, 2 PCI 6 + 2-pólusú csatlakozót, EPS 4 + 4-pólusú csatlakozót és egy univerzális 24-pólusú alaplapi csatlakozót tartalmaz. Fontos jellemzője a hosszabb kábel, amely lehetővé teszi a könnyű szerelést az alsó szerelési esetekben. A félmoduláris kábelezési rendszerrel csak a szükséges kábelek használhatók. A csendes, 12 cm-es, krómozott grillezővel rendelkező ventilátor hatékony hűtést biztosít. A kézi be- / kikapcsoló lehetővé teszi a biztonságos áramkimaradás megszüntetését anélkül, hogy a hálózati kábelt ki kellene húzni. A tápegység nagy hatékonysága és stabil működése befolyásolja az összes számítógép alkatrészének megbízhatóságát.

Számos fontos védőeszköz (OVP, OCP, OPP, OTP, SCP) és PFC szűrő megóvja és megakadályozza a fő számítógép alkatrészeinek károsodását és stabilizálja a tápegység működését, így nemkívánatos interferencia nélkül működik.

1,5 m hálózati tápkábelt tartalmaz.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles