Delock 87780 USB-C - 2xHDMI 4K 60Hz/USB adapter

Delock 87780 USB-C - 2xHDMI 4K 60Hz/USB adapter

Márka:DELOCK
Cikkszám:342130
Elérhetőség:Rendelhető
  • 26 618Ft

  • Nettó: 20 959Ft
Ez a Delock adapter összeköthető egy számítógéphez, laptophoz vagy mobil eszközhöz, mely rendelkezik egy USB-C™ DP Alt Mode vagy Thunderbolt™ 3 porttal. Egyidőben két képernyő, kivetítő vagy televízió üzemeltethető a HDMi kimeneteken.

4K 60 Hz UHD felbontás
Amennyiben az adapter egyik HDMI portja használatban van, 4K 60 Hz maximum felbontás elérhető. Ha mindkét port egyidőben használatban van, akkor a monitoronkénti maximum felbontás 4K 30 Hz.

További A-típusú USB port
Egy USB memória, egér vagy klaviatúra köthető az A-típusú USB portba, így az okostelefon otthoni munkaállomássá alakítható.

Multi-Stream Transport (MST)
A termék egy MST hub és a DisplayPort kibővített asztali konfigurációját támogatja. Ez teszi lehetővé több monitor összekapcsolását egyetlen nagy megjelenítéssé. A maximális felbontás két-három képernyő egyidejű használatakor függ a rendszertől és a csatlakoztatott hadvertől.

Kicsi tartós segítő
Kis méretének és biztos keretének köszönhetően ez a Delock adapter különösen alkalmas utazáshoz. Könnyen elhelyezhető a laptop táskába és igény szerint használható.

MegjegyzésCsak egy további külső képernyő csatlakoztatható a MacBook eszközökhöz M1 chipsettel.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles