Delock 64157 3 portos Thunderbolt4 8K + 1x USB-A 3.2 HUB

Delock 64157 3 portos Thunderbolt4 8K + 1x USB-A 3.2 HUB

Márka:DELOCK
Cikkszám:341762
Elérhetőség:Rendelhető
  • 132 468Ft

  • Nettó: 104 305Ft
Ez a Delock kemény Thunderbolt™ 4 hub fém borítássan összeköthető egy számítógéphez vagy egy laptophoz a Thunderbolt™ csatlakozó felületen keresztül. Kibővíti a számítógépet három Thunderbolt™ 4 porttal és egy SuperSpeed USB A-típusú porttal.

Thunderbolt™ 4 hub
Három teljes Thunderbolts™ 4 port áll rendelkezésre hogy akár 40 Gbps adatot továbbítson. Továbbá két 4K monitor vagy egy 8K monitor is csatlakoztatható, mivel a Thunderbolt™ port támogatja a DP Alternate Modot. Minde C™-típusú USB csatlakozós eszköz szintén összeköthető vele.

További A-típusú USB port
Az A-típusú USB port akár 10 Gbps adatsebességet is tudo biztosítani. Különböző USB-s eszközök, mint például USB memória vagy külső merev lemez, szintén csatlakoztatható.

USB tápszállítás és dinamikos tápelősztás max. 85 wattal
A mellékelt tápellátás táplálja a hub-ot, a hubhoz csatlakoztatott eszközöket és az anya eszközt maximum 85 wattal. Az áram dinamikusan oszlik el. Ez azt jelenti hogy a laptop tölthető maximum 60 wattal és aztán 25 watt áll rendelkezésre a hub számára. Amennyiben a laptop kevesebb áramot igényel a töltéshez, annyival több áram áll rendelkezésre a hub számára, de maximum of 54,5 watt mennyiségben. Mind a három kimeneti Thunderbolt™ port egy maximális 15 wattos tápot biztosít, míg az A-típusú USB port max. 4,5 wattot nyújt.

MegjegyzésCsak egy további külső képernyő csatlakoztatható a MacBook eszközökhöz M1 chipsettel.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles