Audio-Technica AT2020USB-X Kardioid kondenzátor USB mikrofon

Audio-Technica AT2020USB-X Kardioid kondenzátor USB mikrofon

Márka:AUDIO-TECHNICA
Cikkszám:355594
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 67 353Ft

  • Nettó: 53 034Ft

Stúdióminőségű hangjával, plug-and-play USB-C-megoldásával és továbbfejlesztett funkcióival az AT2020USB-X professzionális teljesítményt és sokoldalúságot biztosít minden tartalomkészítő stúdióban.

Az AT2020USB-X a népszerű AT2020USB+ mikrofon újragondolt változata. Az AT2020USB-X-et kifejezetten arra a célra terveztük, hogy kielégítse a tartalomkészítők igényeit, aminek köszönhetően ez a legjobb mikrofon streameléshez, podcastokhoz, játékhoz, valamint zene- és videófelvételhez. Ez az Audio-Technica mikrofon az eredeti AT2020 kritikusok által is elismert, díjnyertes hangzását biztosítja a plug-and-play USB-C kényelmével és egy egyedi asztali állvánnyal.

Ez a tartalomkészítői mikrofon rendkívül tisztán és természetes módon adja vissza a hangot a nagy felbontású A/D átalakítónak köszönhetően (akár 24 bit/96 kHz mintavételezési frekvenciával). Ez az USB-C-mikrofon kiváló minőséget képvisel az otthoni zenefelvételhez az irányított (kardioid) felvételi mintának köszönhetően, amely folyamatosan az Ön hangjára vagy egy másik, kiválasztott hangforrásra fókuszál. A sima, kiterjesztett frekvenciaválasz tökéletesen alkalmas streamelésre, podcastolásra, valamint zene- és videógyártáshoz is.

Az AT2020USB-X beépített hangerőszabályozós fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik, hogy Ön késés nélkül, közvetlenül figyelhesse a mikrofon jelét. Emellett keverésvezérlőt is kínál, amellyel a mikrofon hangsávja keverhető a számítógépből érkező audiosávval, továbbá rendelkezik egy zajtalan, érintésérzékeny némítógombbal, amellyel a mikrofon gyorsan és egyszerűen elnémítható.

Függetlenül attól, hogy a legjobb streamingmikrofont keresi-e, vagy YouTube-videói tartalomkészítési folyamatát szeretné a következő szintre emelni, az AT2020USB-X bármilyen tartalomkészítésnél optimális választás.

Mellékelt tartozékok: Az AT2020USB-X kondenzátormikrofonhoz tartozik egy egyedi Audio-Technica asztali mikrofonállvány, amely stabil és biztonságos alapot jelent, egy 3/8"-16–5/8"-27 menetes adapter, valamint egy 2,0 m-es USB-C–USB-A-kábel USB-A–USB-C-adapterrel.

Nem mellékelt tartozékok: Az AT8455 rezgéscsillapítós mikrofontartó hatékonyan elnyeli a vibrációs hangokat. Elölről nyitott, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a mikrofon vezérlőihez és visszajelzőihez. A rezgéscsillapítós mikrofontartó kompatibilis a 3/8"-16 és 5/8"-27 menetes állványokkal.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles