Stronghold: Warlords Limited Edition PC játékszoftver

Stronghold: Warlords Limited Edition PC játékszoftver

Márka:FIREFLY STUDIOS
Cikkszám:269644
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 5 998Ft

  • Nettó: 4 723Ft

A sorozat történetében először, a Stronghold: Warlords keretében MI nagyurakat toborozhatsz, fejleszthetsz és irányíthatsz a harctereken ’Warlords’ egységekként. Minden parancsnokságod alá tartozó hadvezér fokozza stratégiai erődet saját egyedi adottságaival, jellegzetességeivel és fejleszthető képességeivel. Vesd be őket határaid megerősítésére, fegyverkovácsolásra vagy egyesítsd erejüket egy bekerítő hadműveletre! Minden kampány küldetés, összecsapás és többjátékos ütközet egy sor új irányítható hadvezért és felfedezésre váró új stratégiai mélységeket jelent. A Firefly Studios valós idejű stratégiai sorozatának következő fejezete, a Stronghold: Warlords a Firefly első játéka, ami újraalkotja a Távolkelet kastély gazdaságát. A Warlords keretében mongol hordák, császári harcosok és szamuráj klántagok felett veheted át az irányítást, ahogy japán kastélyokat és megerősített kínai városokat ostromolsz meg. Dönts meg történelmi hadvezéreket az új lőporral működő ostromfegyverekkel, klasszikus egységekkel és egy teljesen új móddal a Stronghold élvezésére.

 

Jellemzők

 

  • HÓDÍTSD ÉS IRÁNYÍTS HADVEZÉREKET a harctéren, ahogy még erősebb kastélyokat, seregeket és képességeket nyitsz meg.
  • TOBOROZZ ÚJ EGYSÉGEKET, köztük császári tűzlándzsásokat, fegyelmezett szamurájokat, mongol íjászokat és létrahordó segédeket.
  • ÉLD ÚJRA A TÖRTÉNELMI HADJÁRATOKAT a harmadik századi Kínától a Sógunátus felemelkedésén át a Mongol Birodalom megérkezéséig.
  • TERÍTSD LE ELLENFELEIDET a puskapor és olyan új ostromeszközök megérkezésével, mint a tűzlándzsák, ostromtornyok és lángoló ökrök.
  • VÁLJ A LEGNAGYOBB NAGYÚRRÁ félelmen és csodálaton keresztül a középkori szórakoztatás, adóztatás és kínzás eszközeinek széles kínálatával.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles