Starlink: Battle for Atlas - Starter Pack PS4 játékszoftver

Starlink: Battle for Atlas - Starter Pack PS4 játékszoftver

Márka:UBISOFT
Cikkszám:181198
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 9 120Ft

  • Nettó: 7 181Ft

https://www.youtube.com/watch?v=rOy7d5fbDFM&t=0s&list=PLttC45XnSBxfvBe7LXkB1mfFArEMp2o0o&index=11

Az innovatív moduláris játékok segítségével a játékosok megépíthetik saját egyedi űrhajójukat, melyet bármikor átalakíthatnak, hogy túljussanak a hatalmas nyílt világ kihívásain.

Jellemzők

FEDEZZ FEL EGY ÉLETTEL TELI CSILLAGRENDSZERT – Utazz az Atlas csillagrendszer egzotikus idegen világai között és ismerd meg mind a hét bolygója ökoszisztémáját, élővilágát és titkait. Lépj szövetségre az Atlas frakcióival és verjétek vissza együtt a csillagrendszer elfoglalásán munkálkodó Forgotten Legion seregeit.

ÉPÍTSD MEG ÉS ALAKÍTSD KEDVEDRE ÁLMAID ŰRHAJÓJÁT – Készítsd el saját űrhajódat a szárnyak, hajótestek, fegyverek és pilóták arzenáljából. Csatlakoztasd moduláris játékod a kontroller állványhoz és nézd, ahogy megelevenedik a játékban. Kísérletezz különböző felszerelésekkel valós időben, bármikor. Légy kreatív a harcokban, engedj szabadjára elementális sorozatokat és taktikázz az Atlas csillagrendszer fenyegetéseinek leküzdéséhez.

FEJLESZD ŰRHAJÓDAT SZEREPJÁTÉK MECHANIKÁKKAL – Ahogy beutazod Atlas vidékeit, lehetőséged lesz kifejleszteni pilóta képességfádat, módosítani felszerelésed és feljavítani anyahajódat erőid kiterjesztéséhez és kalandod testreszabásához.

KOOPERATÍV ŰRKALAND – Hívd át egy barátod, aki bármikor csatlakozhat a kampányhoz a 2 fős osztott képernyős módnak köszönhetően. Kombináljátok fegyvereitek erejét és mentsétek meg együtt az Atlas csillagrendszert.

A STAR FOX CSAPAT IS CSATLAKOZIK A HARCHOZ NINTENDO SWITCH-EN – Játssz a legendás Fox McCloud karakterével, lézerágyúkkal felszerelt ikonikus Arwing hajóját vezetve, és teljesíts exkluzív küldetéseket néhány ismerős Star Fox szereplő oldalán.

https://starlink.ubisoft.com/game/en-us/home

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles