Sencor SHB 4358WH-EUE3 fehér-szürke botmixer

Sencor SHB 4358WH-EUE3 fehér-szürke botmixer

Márka:SENCOR
Cikkszám:349029
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 14 003Ft

  • Nettó: 11 026Ft

SHB 4358WH-EUE3 BOTMIXER

A Sencor SHB 4358WH botmixer krémlevesek, szószok, bébiételek gyors elkészítésében nyújthat Önnek segítséget. A 800 W teljesítményű motor 2 sebességfokozattal lett ellátva. A négy élű rozsdamentes nemes acélból készült aprítópengék pedig forró ételek készítése mellett jégzúzáshoz is alkalmasak. Az ergonomikusan kialakított markolat biztos és kényelmes fogást biztosít. Az 700 ml-es keverőpohár segítségével nagy mennyiségű alapanyag is feldolgozható vagy akár mérőedényként is használható.

FORDULATSZÁM SZABÁLYZÓ ÉS TURBO GOMB

Nagyon könnyű használni! A sebességet a fogantyún elhelyezett gomb segítségével tudja változtatni, amelynek ergonómiai kialakítása tökéletesen illeszkedik minden kézbe. A Turbó kapcsolónak köszönhetően, rövid idő alatt maximális teljesítményt érhet el, pl. Jég zúzásához.

BOTMIXER AKÁR A FORRÓ ÉTELEKHEZ

A rúdmixer rozsdamentes acélból készült, és a legnagyobb előnye a négy élű kiváló minőségű rozsdamentes acélkés. A kialakításának köszönhetően forró és hideg ételek pürésítésére is kiválóan alkalmas.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles