Football Manager 2022 PC játékszoftver

Football Manager 2022 PC játékszoftver

Márka:SEGA
Cikkszám:331721
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 13 318Ft

  • Nettó: 10 487Ft

Leírás

 A foci nem csak a győzelemről szól, hanem a nehézségek leküzdéséről és a siker kihívásáról is. Küzdelem a csúcsra, vagy visszatáncolás a szakadék széléről; ezek azok a pillanatok, melyek a legédesebbek.

 A Football Manager 22-ben klubod sorsának kovácsa vagy – a rajongók végzete is rajtad múlik. Állj helyt a legfontosabb pillanatokban és váltsd valóra álmaikat, hogy kivívd a magad helyét a legsikeresebb menedzserek között.

 A dobozos kiadás lemezt nem, csak Steamkulcsot tartalmaz az aktiváláshoz. Az aktiváláshoz aktív internetkapcsolatra és ingyenes Steam-fiókra van szükség. A dobozos kiadásban megtalálható egy FM-tematikájú jegyzetfüzet. 

 Jellemzők

  • Juttasd el klubodat a focivilág csúcsára, teljesítve az igazgatótanács és a rajongók elvárásait
  • Kutass a jövő tehetségei után a piacon, vagy alapozd meg a csapatod jövőjét hazai pályán, saját fociakadémiád növendékeit segítve potenciáljuk kiaknázásában
  • Szerezd meg a taktikai tanács elismerését, álmodj meg olyan játékstratégiát, amely a sikerhez, és az áhított trófeákhoz vezet

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles