Schneider EPH6500162 ASFORA váltó/jelzőfényes/60-600W/acél fényerőszabályzó

Schneider EPH6500162 ASFORA váltó/jelzőfényes/60-600W/acél fényerőszabályzó

Márka:SCHNEIDER
Cikkszám:232695
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 28 473Ft

  • Nettó: 22 420Ft
A Schneider Electric Asfora dimmer EPH6500162 acél színű, amely induktív terhelést és ohmos terhelést is tud szabályozni.
A fényerőszabályozó váltókapcsolásba köthető. A védelem típusa biztosíték, amely a lehető legnagyobb mértékben védelmet nyújt az Ön számára. A fényerőszabályzóhoz tartozó biztosíték névleges értéke 6,3. A készülék névleges üzemi feszültsége 230 V. A készülék rögzítőkörömmel ellátott. 71 mm széles, 71 mm magas és 50 mm mély, és vetítési mélysége 21 mm. Sőt, süllyesztett szerelés is lehetséges, vagy kiemelődobozba is felszerelhető. A festett felületkialakítás révén ez a készülék esztétikus, ugyanakkor kivételesen ellenáll a kopásnak és a korróziónak is. A készülék IP20-as védettséggel rendelkezik. Csatlakozó kapcsai csavaros rögzítésűek. A fényerőszabályozó ABS-ből (akrilnitril-butadién-sztirol) készült, amely a lehető legnagyobb ellenállást biztosítja a készüléknek. A rézből készült vezető anyaggal ez a fényerőszabályzó meglehetősen strapabíró. Az FIMKO, a GOST, a NEMKO, a SEMKO, a TSE, az UKR, a VDE tanúsítványokkal is rendelkezik. Emellett rendelkezik a CE, NF minőségi tanúsítvánnyal is. Higanymentes, így vigyázva a környezetre és az egészségre. Ezenkívül ezt a fényerőszabályozót kifejezetten lakossági, kis kereskedelmi célokra tervezték, megkönnyítve a napi igények egyszerű és biztonságos kielégítését. Az Asfora termékek olyan jó minőségű anyagokból készülnek, amelyek idővel sem sárgulnak meg. A kecses, elegáns dizájn tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles