Schneider EPH6500161 ASFORA váltó/jelzőfényes/60-600W/alumínium fényerőszabályzó

Schneider EPH6500161 ASFORA váltó/jelzőfényes/60-600W/alumínium fényerőszabályzó

Márka:SCHNEIDER
Cikkszám:232694
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 28 473Ft

  • Nettó: 22 420Ft
A Schneider Electric Asfora dimmer EPH6500161 alumínium színű, amely induktív terhelést és ohmos terhelést is tud szabályozni.
A fényerőszabályozó váltókapcsolásba köthető. A védelem típusa biztosíték, amely a lehető legnagyobb mértékben védelmet nyújt az Ön számára. A fényerőszabályzóhoz tartozó biztosíték névleges értéke 6,3. A készülék névleges üzemi feszültsége 230 V. A készülék rögzítőkörömmel ellátott. 71 mm széles, 71 mm magas és 50 mm mély, és vetítési mélysége 21 mm. Sőt, süllyesztett szerelés is lehetséges, vagy kiemelődobozba is felszerelhető. Festett felületi bevonattal rendelkezik, amely nagyobb kopás és korrózióállóságot biztosít a készüléknek. A készülék IP20-as védettséggel rendelkezik. Csatlakozó kapcsai csavaros rögzítésűek. A fényerőszabályozó ABS-ből (akrilnitril-butadién-sztirol) készült, amely a lehető legnagyobb ellenállást biztosítja a készüléknek. A rézből készült vezető anyaggal ez a fényerőszabályzó meglehetősen strapabíró. Az FIMKO, a GOST, a NEMKO, a SEMKO, a TSE, az UKR, a VDE tanúsítványokkal is rendelkezik. Emellett rendelkezik a CE, NF minőségi tanúsítvánnyal is. Higanymentes, így vigyázva a környezetre és az egészségre. Ezenkívül ezt a fényerőszabályozót kifejezetten lakossági, kis kereskedelmi célokra tervezték, megkönnyítve a napi igények egyszerű és biztonságos kielégítését. Az Asfora termékek olyan jó minőségű anyagokból készülnek, amelyek idővel sem sárgulnak meg. A kecses, elegáns dizájn tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles