Samsung SM-G990B Galaxy S21 FE 6,4" 5G 6/128GB DualSIM grafit okostelefon

Samsung SM-G990B Galaxy S21 FE 6,4" 5G 6/128GB DualSIM grafit okostelefon

Márka:SAMSUNG
Cikkszám:338564
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 347 379Ft

  • Nettó: 273 527Ft

Samsung Galaxy S21 FE 5G


 


 

A Samsung megépítette és elhozta az okostelefont, amit a legjobban szeretsz, amelyet a rajongók  ihlette. Az egyik leggyorsabb lapkakészlettel, profi kamerával. 


 

A Galaxy S21 FE 5G minden, amit szeretsz egy okostelefonban, 6,4 hüvelykes kijelzővel, amely több mint elég a kapcsolattartáshoz, felfedezéshez és a kedvenc műsoraid lejátszáshoz.


 


 

Nem tudod levenni róla a szemedet.


 

Az optimalizált Super Smooth 120Hz kijelző az egyik legsimább görgetőképernyő a piacon. Lehetővé teszi, hogy a játék üzemmódban a lehető legrövidebb időre csökkentse a reakcióidődet.


 

A Galaxy S21 FE 5G Dynamic AMOLED 2X kijelzővel rendelkezik, amely élénk színeket és fényerőt biztosít, amely által a legerősebb napsütésben is látszik a képernyő. 


 

A “hoppá” már nem lesz része a szókincsednek, mert a Samsung Galaxy S21 FE 5G  Gorilla® Glass Victus™ üveggel rendelkezik, ezáltal a megszokottnál keményebb az kijelző üveg.


 


 

A Galaxy S21 FE 5G professzionális kamerájával könnyedén készíthetsz lenyűgöző tartalmakat. A telefon hátulján egészen 3 X 12MP-es kamera, míg az előlapon egy 32MP-es kamera helyezkedik el.



 


 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles