Salter 9137 SVWH3R ezüst-fehér testelemző személymérleg

Salter 9137 SVWH3R ezüst-fehér testelemző személymérleg

Márka:SALTER
Cikkszám:353609
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 6 553Ft

  • Nettó: 5 160Ft
Termékinformációk:

Mérőfelület anyaga: edzett üveg
Szín: fehér, szürke
Funkciók: BMI, testzsír, testvíz
Méréspontosság: 100g
Méréshatár: 180kg

A Salter üvegelemző mérlege egynél több testsúlykezelést biztosít Önnek, és sokoldalú, és elemzi az Ön teljes testméreteit. A súly, a testzsír, a testvíz és a testtömegindex (BMI) mind mérhetőek ezzel a sokoldalú skálával. Nyolc felhasználói memóriával és sportoló üzemmóddal büszkélkedhet, egyetlen gombnyomással a mérlegre mentheti az egész család felvételeit. A hozzáadott szőnyeglábakkal az analizátor mérleg még egyenetlen padlón is használható a lehető legjobb eredmény érdekében.

A lenyűgöző, 180 kg-os maximális teherbírásával ez a Premium Glass Analyzer mérleg az egész család számára alkalmas napi használatra.
Praktikus és sokoldalú, hozzáférhet a teljes testmérésekhez, mint például a súly, a testzsír, a testvíz és a testtömegindex (BMI).
A karcsú, letisztult kialakításnak köszönhetően egyszerű tárolást tesz lehetővé, egyszerűen lépjen a mérlegre, és gombnyomás nélkül azonnal lemérheti.
A 8 felhasználói memóriának köszönhetően az egész család egyetlen gombnyomással elmentheti méréseit, és láthatja az Ön fitneszének teljes átalakulását.
A mérleghez mellékelt szőnyeglábak rögzítik a mérleg alját, így egyenetlen padlón is használható.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles