Rapoo "V-SERIES VT950" vezetékes-vezeték nélküli gamer egér

Rapoo "V-SERIES VT950" vezetékes-vezeték nélküli gamer egér

Márka:RAPOO
Cikkszám:330493
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 25 992Ft

  • Nettó: 20 466Ft
Kettős üzemmód: Vezetékes és vezeték nélküli üzemmód. Élvezze a szabadságot anélkül, hogy feláldozná a pontosságot és az irányítást a játék során. A megbízható 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít akár 10 méteres hatótávolsággal.
11 programozható gomb:A VT950 11 egyedileg testreszabható gombot kínál, amelyekhez számos funkciót és makrót rendelhet.Állítható 16.000 CPI játékérzékelőPontos az utolsó pixelig. A Rapoo Gaming Sensor legújabb generációjával a pontosságot többé nem bízza a véletlenre. A 7 fokozatban állítható 50-től egészen 16.000 DPI-ig, így tökéletesen megfelel hihetetlen képességeidnek.
Testreszabható LED :Többszínű fényrendszer 16 millió színnelA VT950 egy LED-es többszínű fényrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az egér megjelenését sokféleképpen, valamint a saját preferenciáidnak megfelelően testre szabd. A VT950 APM-világítási móddal is rendelkezik.
EgyediOLED kijelző :OLED képernyő , ami valós időben mutatja az APM, a DPI és a játékstatisztikákat. Akár tetszés szerinti szavak vagy képek is beállíthatóak.Professzionális optikai szenzor: 400 hüvelyk / s követési sebességgel, 50 G maximális gyorsulással és akár 1000 Hz USB mintavételezési sebességgel biztosítja a pontos követést, bármikor és bárhol.
 
Csatlakozási módok: USB-kábel / Vezeték nélküli átvitel 2,4 GHz
Kompatibilitás Windows XP/Vista/7/8/10 / macOS
Egérgombok: 11 programozható gomb
16000 DPI-s játékérzékelő
Állítható Led / többszínű fényrendszer
Ergonomikus kialakítás
OLED kijelző
Fedélzeti memória
Beépített lítium akkumulátor
Méretek
Egér magassága :40 mm
Egér szélessége :74 mm
Egér mélysége: 129 mm
Egér súlya: 142 g

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles