Deerma XS100 fehér-piros érintésmentes szappanadagoló

Deerma XS100 fehér-piros érintésmentes szappanadagoló

Márka:DEERMA
Cikkszám:344333
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 749Ft

  • Nettó: 8 464Ft
Termékinformációk:

Deerma XS100 szappanadagoló:
Tudta, hogy nagyon sok baktérium és vírus található a szokásos szappanadagolókon? Ezért a káros anyagokkal való érintkezés korlátozása érdekében érdemes érintésmentes eszközöket használni. Így jobban vigyázhat egészségére. A Deerma XS100 egy kompakt infravörös szappanadagoló, melynek válaszideje mindössze 1,4 másodperc. Felszerelheti a falra vagy helyezheti a munkalapra. Vezeték nélküli és vízálló, számos alkalmazásra alkalmas. Űrtartalma 250 ml. Nem csak szappannal töltheted meg, hanem például kézfertőtlenítővel is.

Könnyű, biztonságos, érintésmentes kezelés:
Az adagoló infravörös érzékelővel van felszerelve, amelynek érzékelési tartománya akár 10 cm. Többé nem kell hozzányúlnia a készülékhez, és fennáll a veszélye a baktériumokkal való érintkezésnek. Csak nyújtsa ki a kezét, és a szappan automatikusan felszabadul. Az XS100 kb. 1,5 g folyadék – az optimális mennyiség az alapos kézmosáshoz vagy fertőtlenítéshez. A Deermával nemcsak a káros anyagokat kerülheti el, hanem az elpazarolt tisztítószereket is!

Az adagoló felszerelésének 2 módja van. Egyszerűen a munkalapra vagy a mosogatóra helyezheti – kompakt méretének köszönhetően nem foglal túl sok helyet. Másrészt az adagoló hátulján van egy speciális lyuk, amely lehetővé teszi a falra rögzítést - így még több helyet takaríthat meg!

Különféle készítménnyel kiegészítheted:
Az XS100-at úgy tervezték, hogy különböző típusú folyadékokat öntsön bele. Megbízható adagolást biztosít, akár normál szappannal, akár öblítést nem igénylő fertőtlenítőszerrel tölti fel. Ez teszi a készüléket ideálissá különféle alkalmazásokhoz. Nem csak otthoni fürdőszobájában használhatja, hanem például az irodában is.

Nagy kapacitás - kényelmes használat:
Szappan vagy fertőtlenítő folyadék utántöltéséhez nem kell szétszerelnie az adagolót. Az XS100 praktikus csappantyúval van felszerelve. Csak nyissa ki, és öntse bele a megfelelő mennyiségű terméket – ez csak néhány pillanatot vesz igénybe. Nem kell aggódnia a túl gyakori utántöltés miatt. A 250 ml-es űrtartalmú adagolót körülbelül 200 alkalommal használhatod egy utántöltés után - így biztosan megfelel az Ön és családja igényeinek.

Tökéletesen átgondolt dizájn:
Az adagoló kicsi, praktikus és tartós. Vezeték nélküli kialakításának és kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol használhatod. Nem korlátozza a túl rövid kábel, a helyhiány vagy a túlterhelt aljzatok. A szappantartály átlátszó, így gyorsan ellenőrizheti a maradék folyadék mennyiségét. A készülék ABS műanyagból készült, így tartós és vízálló. Tisztítása is nagyon egyszerű. Így gond nélkül használhatja az XS100-at bárhol, ahol csak akarja – a konyhában vagy a fürdőszobában is.

Nagy teljesítményű:
A készülék alacsony energiafogyasztásával is kitűnik. Ezt egy kicsi, de hatékony motor teszi lehetővé, amely 7000 percenkénti fordulatszámmal működik. Ez az adagoló hosszú működési idejét is jelenti. A működéséhez AA elemek szükségesek, amelyeket külön kell megvásárolni.

- Névleges feszültség 3V
- Névleges teljesítmény 2,5W
- Űrtartalom 250 ml
- Nettó tömeg 350g
- Tápellátás AA elemekkel (nem tartozék)

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles