Deerma VC01 fehér vezeték nélküli álló porszívó

Deerma VC01 fehér vezeték nélküli álló porszívó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344352
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 28 674Ft

  • Nettó: 22 578Ft
Termékinformációk:

Deerma VC01 – Erőteljes porszívó kifejezetten az Ön számára:
Ismerje meg a Deerma VC01 vezeték nélküli porszívót – ezzel a nagy teljesítményű és ergonomikus eszközzel gyorsan és kellemesen kitakaríthatja otthonát. Számos felhasználási lehetőség, univerzális dizájn és kényelem – a porszívó e három tulajdonsága teszi a takarítást igazi élvezetté.

A Deerma VC01 alkalmazkodik az Ön igényeihez. Hagyományos függőleges padlótisztítóként és kis kézi porszívóként is használható bútorok vagy kárpitok tisztítására. A Deerma VC01 moduláris felépítése lehetővé teszi az egyes kombinációk gyors és egyszerű megváltoztatását – így pillanatok alatt kitakaríthatja az egész házat.

A Deerma VC01 porszívó mindössze 1,6 kg. Vezetőképességének és kis súlyának köszönhetően olyan alapos tisztítást tesz lehetővé, mint még soha. Könnyedén felemelheti, hogy összegyűjtse a port és a pókhálót a mennyezetről. A porszívót szabadon mozgathatja egyik helyről a másikra. A kusza, akadályozó kábel többé nem korlátozza Önt – könnyedén porszívózhat szobát, konyhát, fürdőszobát, de akár garázst és autót is!

A nagy, lapos felületek és a nehezen elérhető zugok kényelmes tisztítása megkönnyíti a kefék cseréjét. Cserélje ki őket igényei szerint, és élvezze a tiszta házat!

Univerzális padlókefe:
A padlókefe pillanatok alatt felporszívózza a parkettát, a szőnyeget vagy a csempét – még a legmakacsabb szennyeződésrészecskék sem szabadulnak ki belőle. Kis, mindössze 4 cm-es vastagságának köszönhetően könnyedén behelyezheti az ágy vagy más bútor alá, és megszabadulhat az ott lerakódott portól - búcsút mondjon a nem alaposan megtisztított padlóknak - a Deerma VC01 gondoskodik arról, hogy minden centiméteren ragyogjanak.

A sarkokban és repedésekben heverő por a szemhéjadról tölti az álmodat? A Deerma VC01 porszívóval könnyen megszabadulhat ettől a problémától. A cserélhető vékony hegy olyan helyre is eljut, ahol a hagyományos kefék nem érnek el, és segít megszabadulni a szennyeződéstől. Nehezen elérhető sarkok, szellőzőrács, kárpit – ezek a helyek hamarosan elragadtatják tisztaságukkal!

Erőteljes motor:
A hatékony tisztítás rendkívül erős motort biztosít, amely kiváló szívóerőt garantál. Ezzel gyorsan megszabadul a legmakacsabb szennyeződésektől is – por, haj, haj, morzsa, homok –, a Deerma minden szemetet behúz, amivel útközben találkozik.

Háromszoros védelem a szennyeződések ellen:
A Deerma VC01 az Ön egészségének megőrzésében is segít. Ezt a háromszoros szűrőrendszer teszi lehetővé, amely elszigeteli a szennyeződéseket, a port és a hajat, és megakadályozza az allergének újra lerakódását a bútorokon. A Deerma VC01 porszívó lehetővé teszi, hogy tiszta és biztonságos környezetet teremtsen Önnek és szeretteinek.

Korlátozza a szennyeződéssel való érintkezést:
A praktikus piszoktartály űrtartalma akár 0,6 l. Könnyen kiürítheti és folyó víz alatt kimoshatja. Mindez lehetővé teszi a szennyeződésekkel való érintkezés minimálisra csökkentését.

Tartós akkumulátor:
Az akkumulátor normál üzemideje feltöltött üzemmódban akár 30 perc is lehet. Ez elég a lakás kitakarításához. Nagy teljesítményű üzemmódban az akkumulátor 15 percnyi rendkívül intenzív munkát biztosít – ezzel a megoldással gyorsan megszabadulhat a legmakacsabb pollentől és szeméttől. A Deerma VC01 egy olyan eszköz, amelyet könnyedén az Ön igényeihez igazíthat – még a legnehezebb szennyeződések sem tudnak ellenállni hatalmas erejének. Könnyedén újratöltheti az akkumulátort egy univerzális C típusú USB kábellel.

Az ergonomikus kialakítás nemcsak a porszívó kényelmes használatát teszi lehetővé, hanem kényelmes tárolását is. A mellékelt szilikon fogantyú segítségével állítsa a készüléket függőlegesen a falhoz – ez nagyszerű helytakarékos otthon. A porszívó megjelenése is örömet okoz - az egyszerű, minimalista dizájn és a visszafogott színek, melyekben a klasszikus fehér dominál, így a készülék tökéletesen kiegészíti bármely belső tér karakterét.

- Névleges teljesítmény 125 W
- Teljesítmény 8500Pa
- A motor fordulatszáma 43800 ford
- Névleges feszültség 14,4V
- Akkumulátor kapacitása 2200 mAh
- Normál munkaidő / magas kb. 30 perc / kb. 15 perc
- Zajszint <80 dB
- Méretek 210 x 180 x 1155 mm
- Portartály űrtartalma 0,6l

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles