Deerma F500 fehér ultrahangos légpárásító

Deerma F500 fehér ultrahangos légpárásító

Márka:DEERMA
Cikkszám:344349
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 10 848Ft

  • Nettó: 8 542Ft
Termékinformációk:

Jó közérzet szempontjából rendkívül fontos a levegő megfelelő páratartalma. Hogyan biztosítható az optimális feltételek? Könnyű! Használja a Deerma F500 légnedvesítőt - ez a praktikus és könnyen használható készülék segít Önnek, hogy vigyázzon saját és szerettei egészségére.

Dupla tisztítóerő:
A Deerma F500 hatékony, biztonságos működést biztosít. Permetezés előtt a vizet szénszűrővel tisztítják, hogy visszatartsák a káros anyagokat. A speciális bevont betegség a szennyeződés és a baktériumok elszaporodását, ami tiszta, friss és megfelelően párásított levegőt biztosít otthonában.

Könnyen használható - hatékony működés:
Hogyan kell használni a Deerma F500-at? Nagyon – csak öntsön vizet a tartályba, és egyszerű fordítsa el a gombot a megfelelő irányba. Gyors tisztítás után a víz gyengéd, frissítő ködként permetezve lesz. A párásító világítótoronyszerű kialakítás lehetővé teszi a vízköd hatékony eloszlását 360°-os sugárban, akár 300 ml/h teljesítménnyel. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze a levegő legjobb páratartalmát, bárhol is legyen a Deerma F500.

A vízszint egyszerű szabályozása:
Nem kell attól tartanod, hogy gyakran kell utántöltened vizet. A tartály űrtartalma akár 5 liter is lehet, ami több órás üzemidőt jelent. Tehát naponta csak egyszer kell utántöltenie a vizet! A gombon található átlátszó jelző és fényszín segít a szint szabályozásában. A kék azt jelenti, hogy a készülék párásító üzemmódban van. A piros jelzi, hogy kifogy a víz, és fel kell töltenie.

Csend, mint egy álom:
A Deerma F500 párásító csendes működésével lep meg. Zajszintje 20 és 40 dB között mozog – még egy férfi suttogása is hangosabb! Ez lehetővé teszi, hogy a készüléket nappal is használja, amikor szeretne nyugodtan dolgozni, tanulni vagy pihenni, és éjszaka is, amikor nem törődik semmi megzavart alvással. A Deerma F500 csendes társa lesz napi tevékenységei során, és éjjel-nappal gondoskodik környezetének optimális páratartalmáról.

Párásító és illatosító egyben – a Deerma F500-zal lehetséges!:
A Deerma F500 aromaterápiás eszközként is használható. Öntse kedvenc illóolaját a készülék belsejében elhelyezett megfelelő edénybe, és élvezze a gyönyörű illatot, amely lehetővé teszi, hogy ellazuljon.

Univerzális kialakítás:
A Deerma F500 párásító kellemes a szemnek és rendkívül praktikus. A víztartály kényelmes fogantyújával könnyen mozgatható, a robusztus ABS műanyag ház sima felülete pedig nagyon könnyen tisztítható. A minimalista dizájnnak és a visszafogott színeknek köszönhetően a Deerma F500 tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Ez a funkcionális és elegáns készülék stílusos kiegészítője lehet otthonának is!

- A készülék teljesítménye 25W
- A víztartály űrtartalma 5L
- Hálózati tápellátás

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles