Kategóriák
Használt termékek

Canon Pixma TS3352 vörös wireless tintasugaras multifunkciós nyomtató

Canon Pixma TS3352 vörös wireless tintasugaras multifunkciós nyomtató
Cikkszám: 224360RAM
Gyártó: CANON
Garancia: 12 hónap
Elérhetőség: NEM ELÉRHETŐ (Érdeklődjön)
Fogyasztói ár: 16,900 Ft
Kosárba
Kívángság listára
Összehasonlítás
Canon Pixma TS3352 vörös wireless tintasugaras multifunkciós nyomtató Canon Pixma TS3352 vörös wireless tintasugaras multifunkciós nyomtató Canon Pixma TS3352 vörös wireless tintasugaras multifunkciós nyomtató

Canon Pixma TS3350 vörös wireless tintasugaras multifunkciós nyomtatóMegfizethető funkciókészlet tökéletes csatlakoztathatósággal
A megfizethető, kompakt és átfogó PIXMA TS3350 problémamentes vezeték nélküli csatlakoztathatósággal, 1,5 hüvelykes (3,81 cm-es) fekete-fehér LCD-kijelzővel és FINE tintapatronokkal garantál éles szöveges dokumentumokat és élénk, szegély nélküli fényképeket.
Az opcionális XL-méretű tintapatronokkal többet nyomtathat kevesebbért.

Kompakt és csatlakoztatható
Élvezze a sok funkció és az egyenletes vezeték nélküli csatlakoztathatóság élményét. Nyomtasson, szkenneljen és csatlakozzon a felhőhöz a Canon PRINT alkalmazással, vagy nyomtasson közvetlenül az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) használatával.

Nyomtasson többet!
Élvezze a FINE tintapatronok nyújtotta kényelmet, és töltse fel ritkábban a tintákat az opcionális XL-méretű cserepatronokkal.

Egyszerű üzembe helyezés
Az egyetlen gombnyomással, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül biztosított csatlakoztathatóság, az intuitív 1,5 hüvelykes (3,81 cm-es) fekete-fehér LCD-kijelző és a még egyszerűbb üzembe helyezés révén most minden eddiginél könnyebben belevághat a nyomtató használatába.

Kreatív funkciók
Szerelkezzen fel 13×13 cm-es, négyzet alakú, valamint többször felragasztható és mágneses nyomathordozókkal, és próbálja ki az Easy-PhotoPrint Editor és a Creative Park kreatív lehetőségeit.

Költséghatékony XL kazetták
A nagy kapacitású Canon XL méretű tintakazettákkal a hagyományos kazettákhoz képest oldalanként akár 30%-os megtakarítást érhet el.

Készítette: OpenCart Magyarország & Polár Computer
ELEKTRIX RENDSZERHÁZ KFT. - WEBÁRUHÁZ © 2020