EVOLVEO EP-900 Easy Phone AD 2,8" 3G 4GB Dual SIM piros mobiltelefon

EVOLVEO EP-900 Easy Phone AD 2,8" 3G 4GB Dual SIM piros mobiltelefon

Márka:EVOLVEO
Cikkszám:226976
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 28 613Ft

  • Nettó: 22 530Ft
ELEGÁNS, KÖNNYEN KEZELHETŐ ANDROID GOMBOS TELEFON NAGY ÉRINTŐKIJELZŐVEL
Ideális megoldás mindenki számára, aki jobban szereti a klasszikus gombos billentyűzetet, ugyanakkor ki akarja használni az érintőképernyős okostelefon előnyeit - mindezt tartalmazza a telefon, amely kicsi, könnyű, nagy teljesítményű és könnyen kezelhető.

Az EVOLVEO EasyPhone AD azoknak a felhasználóknak készült, akik egyszerűen kezelhető, megfelelő teljesítménnyel, minőségi vakus kamerával és nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkező telefont keresnek, és mindemellett ki akarják használni az Android operációs rendszer kínálta előnyöket is. Gyors és egyszerű környezet idősek számára és mindenkinek, aki nem kedveli a rengeteg ikont a mobiltelefon kijelzőjén, vagy nem szeretne lemondani róla, hogy gombokkal vezérelje a telefonját.

Nagy, 2,8" színes érintőkijelző
A nagy, 2,8" színes érintőkijelző és a teljes értékű, kiválóan támogatott gombos billentyűzet gyorsan és egyszerűen kezelhető. A nagy kijelző lehetővé teszi, hogy fényképeket, internetes oldalakat nézegessen vagy filmet nézzen.

Billentyűzet
A telefon klasszikus gombos billentyűzettel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan írjon be szöveget.

Áttekinthető menü nagy ikonokkal
A telefon grafikus környezete egyszerű, amit a kevesebb műszaki érzékkel rendelkező felhasználó is értékel. A kezelés maximálisan le van egyszerűsítve, a telefon csak a legszükségesebb alkalmazásokat tartalmazza, amelyek áttekinthetően négy külön képernyőre vannak szétosztva.

Töltőállvány
A telefonhoz egy praktikus töltőállvány van mellékelve, amire elég rátenni a telefont, és az akkumulátor töltése automatikusan elindul.

Android operációs rendszer
A telefon Android operációs rendszert tartalmaz. Ennek köszönhetően például a telefonba bemásolhatja Google fiókjában tárolt címlistáját, alkalmazásokat tölthet le a Google Playről vagy használhatja a Gmail-t. A telefonban megtalálja az olyan előtelepített alkalmazásokat, mint pl. az internetböngésző, a WhatsApp, a Facebook vagy a Google térkép. További alkalmazásokat az előtelepített Google Play programon keresztül telepíthet.
Internet vagy WiFi-csatlakozás
Legyen online 3G internettel, a böngésző lehetővé teszi, hogy ellenőrizze e-mailjeit, az időjárást, az aktuális üzeneteket és sok egyebet. Ha van elérhető vezeték nélküli hálózat, használja ki a WiFi-csatlakozás lehetőségét. Utazáskor nagyra értékelheti a WiFi HotSpot funkciót, mellyel vezeték nélküli WiFi-hálózatot hozhat létre telefonja környezetében. Ezután egyszerűen megoszthatja telefonja adatkapcsolatát, hogy hozzáférjen az internethez pl. a notebookjával. Az EasyPhone Ad GPS modullal is rendelkezik, amit a navigációhoz használhat.

SOS hívás és SMS vészüzenet
A telefon hátoldalán található az SOS gomb, annak megnyomására a telefon automatikusan kitárcsázza az akár öt előre beállított számot.
Minőségi kamera
A telefon 2,0 megapixeles kamerával és LED-diódával van ellátva. Videóhívásokhoz a beépített elülső kamerát használhatja.
Zseblámpa
Az EasyPhone AD rendelkezik zseblámpa funkcióval, ami elégséges fényt biztosít a telefon hátoldalán lévő LED-vakuból.
Dual SIM
A telefonban két aktív SIM-kártyát lehet használni, az egyik szabványos méretű, a másik Micro SIM formátumú.
Memóriakártya
A telefon támogatja microSDHC memóriakártya telepítését fényképei és zeneállományai tárolására.

Tulajdonságok:

Maximálisan leegyszerűsített okostelefon kezelés
Klasszikus gombos billentyűzet
2,8" érintőképernyő megerősített karcolásvédelemmel
Kijelző felbontása 320 × 240 pix
512 MB operatív memória
4 GB belső memória, microSDHC/SDXC kártyával bővíthető
SOS gomb a hátoldalon SOS híváshoz akár öt telefonszámra
2,0 Mpix fényképezőgép/videófelvevő LED-diódával a vakuhoz és elülső kamera
Dual SIM - 1x szabványos SIM-kártya és 1x Micro Sim
3G, GPS, WiFi és WiFi HotSpot támogatás
Bluetooth
FM rádió
Gyors hozzáférés a 8 kedvenc kapcsolathoz
Android operációs rendszer
Előtelepített alkalmazások - kamera, névjegyek, üzenetek, hívásfelvétel, Gmail, WhatsApp, internetböngésző, naptár, Facebook Lite, Google térkép, képnézegető, videólejátszó, FM rádió, zenelejétszó, digitális hangjegyzet (diktafon), fájlkezelő, ébresztőóra, időzítő, stopperóra, számológép, Google Play további alkalmazások telepítéséhez
Cserélhető 1700 mAh Li-ion akkumulátor
Nagy teljesítményű hangszóró a hangos hands-free és csengés érdekében
3,5 mm fülhallgató bemenet
Méretek: 136 × 58,6 × 12,5 mm
Súly: 118 g

A csomag tartalma
EVOLVEO EasyPhone AD
sztereó fülhallgató hands-free-vel
praktikus töltőállvány
230 V USB töltő
microUSB kábel
felhasználói kézikönyv

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles