Logitech MX Anywhere 3 for Mac vezeték nélküli egér

Logitech MX Anywhere 3 for Mac vezeték nélküli egér

Márka:LOGITECH
Cikkszám:308731
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 30 262Ft

  • Nettó: 23 828Ft

Mac számítógépekre hangolva

Hozz ki többet Mac számítógépedből az MX Anywhere 3 for Mac egérrel, melyet úgy terveztek, hogy gond nélkül működjön a Mac és iPad készülékekkel. A kurzormozgatást, a görgetést és a gombtestreszabási funkciókat az iPadOS kezeli, és attól függ a használhatóságuk, hogy az adott alkalmazás támogatja-e őket. Az MX Anywhere 3 for Mac a legjobb egér azon emberek számára, akik sokat utaznak. Legyél akár az otthoni irodádban, kávéházban vagy a repülőtér utasvárójában.

 

Bárhová vihető kényelem

Az MX Anywhere 3 for Mac kisméretű, lapos kivitele ergonomikus alakú, így több óra használat esetén is kényelmes használata, bárhol dolgozz is. A szilikon oldalsó markolatok mindig puha érintést biztosítanak.

Az MX Anywhere 3 for Mac a végtelen mozgásszabadsághoz lett tervezve. Dobd be a táskádba, vidd magaddal bárhová is mész. Többszöri utazás után is könnyen tisztítható az egér.

 

Bármilyen felületen használható, még üvegen is

Az MX Anywhere 3 for Mac gyakorlatilag minden felületen képes mozogni a kurzor, még üvegen is, ha az legalább 4 mm vastag. Ennélfogva problémamentesen tudsz dolgozni íróasztalnál, kávéházban vagy akár egy fotelben ülve.

 

USB-C – USB-C töltés

Az USB-C – USB-C töltőkábellel közvetlenül összekapcsolható a Mac számítógéppel, mindenféle ormótlan csatlakozóeszköz nélkül. Az MX Anywhere 3 for Mac akár 70 napig bírja egyetlen teljes feltöltéssel. Egy perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használhatod.

 

Korszerű külső, minőségi anyagok

Az MX Anywhere 3 tervezésénél kifejezetten a Mac felhasználókat vették figyelembe. Ezen szempont alapján lett kifejlesztve és kialakítva. Elegáns halványszürke színével az MX Anywhere 3 for Mac tökéletesen illeszkedik az iMac, MacBook és iPad készülékekhez.

 

iPad kompatibilis

Az MX Anywhere 3 for Mac iPadOS kompatibilis, vagyis az iPad számítógépen vagy több készülék összekapcsolása esetén kihasználhatja az MX hatékony funkcióit. A kurzormozgatást, a görgetést és a gombtestreszabási funkciókat az iPadOS kezeli, és attól függ a használhatóságuk, hogy az adott alkalmazás támogatja-e azt.

 

MacOS- és alkalmazásfüggő beállítások

Szabja testre a Machez készült MX Anywhere 3 egeret alkotási folyamataidnak megfelelően. A Machez készült MX Anywhere 3 a macOS rendszerben és gyakorlatilag minden használt alkalmazásban teljes mértékben testreszabható. A kedvenc alkalmazásaidhoz előre optimalizált testreszabási beállításokkal gyorsabban tudsz dolgozni. A Logitech Options szoftver szükséges hozzá, mely macOS és Windows rendszerre is elérhető. Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, valamint Microsoft Word, Excel és PowerPoint.

  • Nagy pontosságú Darkfield
  • DPI: 200–4000 dpi
  • 6 gomb (jobb-bal kattintás, előre/vissza, a görgetőkerék üzemmódváltója, kattintás középső gombbal)
  • Görgetőkerék: Igen, automatikus váltással
  • Vízszintes görgetés: Igen, az oldalsó gombot lenyomva tartva a görgetőkerék forgatása közben
  • Vezeték nélküli működési távolság: 10 m
  • Újratölthető Li-Po (500 mAh-s) akkumulátor
  • Az akkumulátor üzemideje: akár 70 nap egyetlen teljes feltöltéssel. Egy perc gyorstöltés három teljes órai használatot tesz lehetővé
  • Szoftver: Logitech Options és Logitech Flow

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles