Kategóriák

LG 25" 25UM58-P LED IPS 21:9 Ultrawide HDMI monitor

LG 25
Cikkszám: 123947RAM
Gyártó: LG
Garancia: 36 hónap
Elérhetőség: NEM ELÉRHETŐ (Érdeklődjön)
Fogyasztói ár: 49,300 Ft
Kosárba
Kívángság listára
Összehasonlítás
LG 25 LG 25 LG 25 LG 25 LG 25

25UM58-P LED IPS 21:9 Ultrawide HDMI monitor

Élje át a valóságot nyújtó eleven színeket

Élvezze a játékokat a legújabb technológiák és funkciók segítségével: IPS, 21:9 UltraWide látómező, illetve 99% feletti sRGB színtérlefedettség. Eljött az idő a teljesítmény és a kép megragadó erejének új szintre emeléséhez. Az LG 25UM58-P 25"-es 21:9-es képarányú látómezeje, az IPS technológia, valamint a 99% feletti sRGB színtérlefedettség az elevenség olyan elsöprő élményét nyújtja, amely fokozza valóságérzetünket. Részesüljön a káprázatos és dinamikus képminőség nyújtotta valóságélményben, míg mások lemaradnak az élményről, és a győzelemről, különösen a nagy grafikai igényű játékok esetén.

Élvonalbeli bemeneti késleltetés a dynamic action sync segítségével

Gyakran a bemeneti késleltetés dönti el, hogy ki lesz a győztes, és nem is alaptalanul. Az LG 25UM58-P Dynamic Action Sync funkciója megszünteti az ebből fakadó bosszúságokat, lehetővé téve, hogy késlekedés nélkül ellenfelünkre támadhassunk – különösen az RTS játékokban. Így végeredményben valamennyi érzékünk szinkronba kerül a gyors tempójú játék jeleneteivel, vagyis pontosan azt nyújtja, amit ezek igényelnek.

A legjobb játékok már készen állnak a 21:9 ultrawide-ra. És ön mire vár ?

A 21:9 UltraWide határozottan egyre nagyobb helyet követel magának a játékok között, és nem ok nélkül. Mivel a 21:9 UltraWide monitorok iránti igény napjainkban folyamatosan és állandóan növekszik, a játékgyártók olyan termékeket készítenek, amelyek támogatják a 21:9 képarányt. Csak vessen egy pillantást azon népszerű játékok listájára, amelyek támogatják a 21:9-es nézetet. Még ha találna is egy-két játékot a polcán, amely nem támogatja a 21:9 képarányt, semmi ok a szomorkodásra. A „Flawless Widescreen“ funkció tökéletesen igazítja régi 16:9 képarányú játékait az új 21:9-es képernyőhöz.

Black stabilizer: „pontosabb célzás, kevesebb hiba“

A Black Stabilizer tökéletes látást nyújt a játékosnak még éjsötét környezetben is. Automatikusan érzékeli a kép legsötétebb részét, amelyet világosabbá tesz, hogy megtalálhassa sötétben rejtőző ellenfeleit, akik csak arra várnak, hogy megtámadhassák. Vagy épp ellenkezőleg, lecsökkenti a fénygránát vakító villanását, amely egyébként könnyen végzetes lehet az FPS játékosok számára.

FPS és RTS mód. Egyetlen kattintásra

A Game mode lehetőséget biztosít a „Gamer“ az „FPS“ és az „RTS“ módok közti választásra, személyre szabott élményt nyújt az egyes műfajok jellemzőitől függően. Elég egy nyomás a karnyújtásnyira lévő joystickon és az ízlésének megfelelő játékhoz igazíthatja és optimalizálhatja beállításait. Mivel ez a beépített joystick a monitor alján található, így bármikor használható, ami növeli a nyerési esélyeit. De ezt persze elég, ha Ön tudja.

Ideje lenne dolgozni ? Hát nem ez a másik oka, hogy 21:9 ultrawide monitora van ?

A 25"-es 21:9 képarányú kijelző már hivatalosan is a teljesítményorientált emberek kedvenc választása. A játékokhoz való monitorok legyenek bármily meggyőzőek, ha képfrissítési rátáról van szó, az emberek mégis más megoldásokat keresnek a munkájukhoz, amely párhuzamosan végzett feladatokat jelent és bőséges területet biztosító képernyőt igényel. Lehet, hogy az LG 25UM58-P a legjobb dolog, ami Önnel és virtuális munkakörnyezetével történhetett. Még arra is ügyelünk, hogy ne vesszen el a megnyíló hatalmas térben.

Osztott élmény

A 4-Screen Split mód a legjobb lehetőséget biztosítja a tér kihasználásához és beosztásához, így nem kell többé a felnyitott ablakok helyezgetésével vesződnie. Talán még ennél is elegánsabb funkció a Dual Link és a Dual Controller. Mac-en és PC-n kell dolgoznia, egyszerre ? Képzelje el, hogy egyetlen egér használatával helyezheti át fájljait a Mac-ről a PC-re, egyszerűen áthúzva a kiválasztott fájl ikonját a a Dual Link osztott képernyőjét elválasztó kereten. A teljesítményt növelő funkciók használatára mutatjuk ezt a példát. A monitoron látható, hogy valaki éppen játszik, amiről videó felvételt is készít, és ezt a felvételt közben szerkeszti is, amihez meglehetős szélességre van szükség a képkockák és a vágások megjelenítéséhez.

Játssz tovább, de ne a szemed egészségével

Azt vettük észre, hogy az LG 25UM58-P monitoron játszók gyakran lényegesen hosszabb időre feledkeznek bele a játékba, mint mielőtt a kijelző új életet lehelt volna virtuális versenyeikbe és csatáikba. Tisztában vagyunk vele, hogy a FlickerFree funkció kulcsfontosságú szemei védelméhez a monitor nézésével töltött hosszú órák alatt, és ezért az LG 25UM58-P villódzást megszüntető funkciója szigorú ellenőrzésen megy keresztül a folyamatos működésének fenntartása érdekében. (Az LG " Flicker Safe "mindig bekapcsolt állapotban van, hogy szinte nullára csökkentse a villódzást.) Vagyis megnyugodhat, szemei biztonságban vannak, akár dolgozik, akár játszik vagy éppen filmeket néz.

Tulajdonságok:

 • Háttérvilágítás típusa: LED
 • Panel típusa: IPS
 • Kijelző méret: 25 "
 • Kijelző felbontás: 2560×1080
 • Méretarány: Ultra (21:9)
 • Kontrasztarány: 41,6673611111111
 • Fényerő: 250 cd/m²
 • Válaszidő: 5 ms
 • Láthatósági szög: 178 fok
 • Ergonómia (béta): Dönthető
 • Falra szerelhető
 • Csatlakozó: 3,5 Jack
 • HDMI
 • Szín: Fekete
 • Méret: 609×188×383 mm
 • Súly: 4 kg
Csatlakozó(k)
HDMI be 2 db
Fejhallgató csatlakozó Van
Fizikai jellemzők
Forgatható Nincs
Alap szín Fekete
Fali konzol szabvány VESA 75x75
Magasság (max.) 383.0 mm
Szélesség (max.) 609.0 mm
Mélység (max.) 188.00 mm
Nettó súly 4.00 kg
Kijelző
Kijelző méret 25.0 "
Képátló 63.00 cm
Kijelző típus LED
Panel típus IPS
Kijelző felbontás 2560x1080
Kijelző képarány 21:9
3D Technológia Nincs
Kijelző fényerő 250 cd/m2
Kijelző betekintési szög 178° / 178°
Kijelző válaszidő 5.0 ms
Minősítés(ek)
TCO Van
Alapadatok
Kamera Nincs
Pivot Nincs
Távirányító Nincs
Készenléti fogyasztás 0.00 watt
Üzemi fogyasztás 27.0 watt
Termék osztály Irodai
Hangszóró Nincs
Állítható magasság Nincs
Csomag tartalma Tápkábel
Pixelhiba 72 órás pixelhiba garancia
Funkciók
Funkciók Smart Energy Saving
Készítette: OpenCart Magyarország & Polár Computer
ELEKTRIX RENDSZERHÁZ KFT. - WEBÁRUHÁZ © 2018