Hecht 3331INOX szivattyú

Hecht 3331INOX szivattyú

Márka:HECHT MOTORS
Cikkszám:337159
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 97 979Ft

  • Nettó: 77 149Ft
Termékinformációk:

A Hecht 3331 INOX házi szivattyú. Igazi profi a tiszta víz otthoni mozgatása terén. A háztartási vízmű a tartályból vagy kútból szállítja a vizet háztartási gépekbe, mint például mosó- és mosogatógépek, zuhanyzók, vízöblítő WC-k, mosdókagylók vagy a kert öntözésére, és állandó nyomást biztosít a vízvezetékben. A modellt kiváló korrózióállóság jellemzi, ezért kifejezetten a legkedvezőtlenebb körülmények közötti használatra tervezték.

A HECHT 3331 INOX vízmű megbízhatóan biztosítja az állandó nyomást a vízvezetékekben, és a vizet a megfelelő felhasználási helyre szállítja, mint például mosóberendezések, fürdőszobák, konyhák és kertek.

A nagy teljesítményű vízszivattyú óránként akár 4600 liter vizet is átvezet a csöveken. A nagy, 24 literes nyomástartó edény központi jelentőségű. Mivel minél nagyobb a kazán térfogata, annál ritkábban indul el a szivattyú. Ez védi a készüléket, csökkenti az energiafogyasztást és csendes működést biztosít. Az alapelv nagyon egyszerű: ha kisebb mennyiségű vizet vesz fel, például egy pohár vizet, a nyomástartó edényben lévő vízellátás megakadályozza a szivattyú indulását.

A HECHT 3331 INOX elektromos működtetése normál aljzaton keresztül történik. Az erős 1100 wattos motorral a vízszivattyú nagy teljesítményű és nagyon megbízhatóan működik. A teljes rozsdamentes acél ház olyan fejlett technológiát tartalmaz, mint például az automatikus vízellátást vezérlő nyomáskülönbség- kapcsoló .

Víznyomás max. 4,5 bar. A jól látható manométernek köszönhetően mindig figyelemmel kísérheti a szivattyú nyomásállapotát. Az automata öntözés mellett növelheti a nyomást a házi vízrendszerben is.

Az 50 x 27 x 60 cm-es méretekkel mindig van megfelelő hely a 18 kg-os HECHT 3331 INOX számára.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles